Z čeho vyrobím včeličku jako jmenovku?

Profilova fotka
Poradíte mi holky? Chtěla bych posadit včelku na talíř která bude držet jmenovku. Ale nevím z čeho včelku vyrobit. Napadlo mě z vlny..máte někdo zkušenosti s výrobou nějakých minizvířatek z látky nebo něco podobnýho??
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chceš hosty okouzlit, tak ji vyrob z lízátka. Tím jím dáš něco dobrého a hlavu máš hotovou, jen na to navlíkneš křídla, na které napíšeš jméno. Takto jde udělat i motýl a vypadá to moc dobře a určitě to bude mít úspěch. U dětí určitě a dospělí si taky rádi "zamlsají" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@smisekivuska no já budu mít právě hodně dětí a sladkosti před obědem nechci na stole ani ukazovat, nevím zda je dobrý nápad lízatko...znáš děti. Tak já nevím, já chtěla třeba nějakou postavičku z vlny,,.dělali sme to jako děti,ale já zapoměla už jak
Odpovědět
Profilova fotka
@smisekivuska Takhle sme třeba dělali chobotničky :-) je to sladoučký :-) jmenovka a zaroven dárek, který by mě bavil vyrábět...ale nevím, já myslela že jde udělat i nějak včelka.
Odpovědět
Profilova fotka
a co vyzkoušet FIMO hmotu? dělá se s ní jako s modelínou, pak to vypečeš v troubě
Odpovědět
Profilova fotka
a nebo z korálků, tady : http://www.potvor.cz/?n=269
Odpovědět
Tak mě taky napadá to fimo , nebo uplstit včelky z vlny, vyrobit z barevných filců, z marcipánu nebo jiné modelovací hmoty, ale sladké nechceš :-) sladké mohou být takové: http://sem-tam.blog.cz/1009/medovnik - stejně by to vypadalo i z toho fima, pak jsem ještě našla nějaký skoro hotový: http://eshop.tradicednes.cz/vcelka-fi..., http://www.latkysimona.cz/textilni-oz...
Odpovědět
Profilova fotka
A co takhle drátek s korálky, tady přímo vytvořené jméno : http://www.potvor.cz/?z=24623 Takže něco podobného...??
Odpovědět
A nebo momentálně tak populární quilling : http://www.quilledcreations.com/quill...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus poskládat včelu způsobem origami, ta je jednoduchá. http://origami-paper.ru/origami/czech...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?