Výzdoba na zámeckou hostinu - kulaté stoly

Ahoj slečny i paní :-) už několik týdnů jsme zaseknutí na výzdobě na naší svatbu. Bereme se na zámku a budeme mít kulaté stoly, takže potřebujeme něco co nebude moderní, ani vintage, ani luční. Prostě něco honosného, ale samozřejmě low cost. Zatím jsme s žádnou takovou levnější variantou nepřišli. Neměla byste nějaká inspiraci z vaší svatby, třeba i včetně fotky? Budu moc vděčná :-) Děkuji!
Odpovědět
Jestli myslis na stoly, tak bych volila vysoke svicny a ozdobit je nebo dolu kvetinovou vyzdobu, pripadne je nechat tak jak jsou, na stoly bile ubrusy a max 2x serpu (udelat takovy +) a vice bych nedavala :-)
Odpovědět
Já bych to s výzdobou stolů nepřeháněla. Určitě tam bude ubrus (dala bych jen bílý, nic víc), ubrousky, příbory, sklenice, jmenovky, menu. Možná budete mít nějaké cukroví. To si myslím, že když se tam má vejít to hlavní-jídlo, úplně stačí ;-) Ozdobou už jsou ubrousky, jmenovky... Jen bych lehce dozdobila květinami. Mně se líbí květiny jen tak položené na stole. Musí se, samozřejmě, vybrat něco, co hned nezvadne. My měli na stole svazky buxusu a levandule, ale to asi nebude do vašeho stylu. Nebo bych jen poházela lístky růží.
Odpovědět
Děkuju, ubrus budeme mít se žakárským vzorem, takže už samo o sobě bude zdobené. Ale jak říkáte, hlavně to nepřekombinovat. Možná že by vážně stačily jen ty lístky růží a třeba nějaké svíčky. Svícny jsou sice super, taky jsme nad nimi přemýšleli, ale zaprvé jsou hrozně drahé a zadruhé přes ně není vidět na druhý konec stolu :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte na naše stránky. Máme tam fotky ze Zámeckého hotelu v Třešti nebo z Panství Bechyně, třeba Vás inspirují :) Můžete použít např. vysoké Martini vázy nebo jen barevný přehoz přes ubrus...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?