Vlizelín nebo organza, co jste měli na svatebním stole?

Ahoj prosím co jste měli na stole za výzdobu - já počítala s tím, že koupím organzu a teď jsem se dočetla ještě, že se na stůl dává vlizelín. Nevyznám se v tom co je lepší nebo hezčí? Co doporučujete? díky LH
Odpovědět
Profilova fotka
Vlizelín je netkaná textílie, pokud se dává na tabuli, zůstává natažená - rovná ( trochu jako papír). Nebo se dává organza- to je průsvitná, lesklá látka - ta se zase obvykle volí, pokud jí chcete "muchlat", tabule pak vypadá více UP. Podívejte na stránky svatebni-dekorace.cz. Paní má moc dobré ceny, taky tam nakupuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyhacek já jsem nad tímhle dlouho přemýšlela, ale nakonec zvolíme ten vlizelín. Líbí se nám prostě víc :-) ale záleží na vkusu...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nevěsty si většinou berou na výzdobu svatební tabule organzu. Oboje organzu i vlizelín nabízíme v našem eshopu. Pěkný den :-)
Odpovědět
@ladyhacek ještě můžeš dát na stůl krajku,či saténový pás,nebo šerpu dunicel.Možností je spousta http://www.nejkrasnejsi-svatba.cz/sat... http://petrfiala.cz/duni-serpy/
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro inspiraci mrkněte na náš eshop. Naleznete u nás organzu i vlizelín v mnoha barevných provedení ;-)
Odpovědět
ahoj,ja mela vlizelin,taky jsem se o nem dozvedela az tady..kdyby jsi shanela zlutobezovej,tak mam jeste 2 role.a jeste zelenej olivovej.libil se mi moc,organza mi prisla moc umela
Odpovědět
@ladyhacek Budeme mít na stolech vizelín. Přijde mi jemnější a navíc se mi nelíbí organza zmuchlaná po stolech.
Odpovědět
@amy01 já to také nechci zmuchlané, ale našla jsem jednu fotku pro inspiraci a to se mi moc líbí a myslím, že je to právě z organzy :-)
Odpovědět
@ladyhacek Ano, taky mi to přijde jako organza. Tohle se mi taky líbí. Jen jsem tím myslela, že se organza právě ve většině případů muchlá na stůl. Já chci vizelín nakombinovat s krajkou a myslím, že se svou strukturou bude hodit ke krajce líp 8-)
Odpovědět
@ladyhacek Já měla dvě organzy, zelenou a bílou, a jenom jsem je měla do sebe zamotané. Stůl jsme zdobili sami a mě se to líbilo. Mrkni ke mě, mám tam myslím jednu fotku výzdoby stolu.
Odpovědět
My jsme měli organzu (lépe se mi sháněla a byla i levnější). Vlizelín se mi nelíbil, takže je to hodně o osobním přístupu. Taky záleží, v jaké barvě to chcete mít. Organza je dost průhledná, takže dost decentní, vlizelín je hodně vidět "vidět". Organzu jsme řasili pouze na čelo tabule a dále použili na zakrytí váziček s levandulí. 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?