Vánoční svatba

Profilova fotka
Plánujeme letos svatbu v prosinci a pojmeme ji vánočně. Vánoce miluju fakt moc :-D :-N Termín spíše začátkem měsíce, aby to nebylo zas úplně těsně před Vánoci. Měl jste někdo takovou svatbu nebo jste byli jako hosté? Máte zkušenost jak a kde probíhal obřad, kolik lidí případně účast odřeklo, jakou jste vymysleli výzdobu..? Budu ráda za všechny tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jollburr dobrý den, jednu svatbu před Vánoci jsem zdobila a bylo to úžasné. Pokud vím, tak nikdo z hostů neodřekl a mělo to úžasnou atmosféru. Spousta světýlek, svařák, punč, cukroví... Obřad probíhal v kapličce, celý den svítilo sluníčko a bylo krásně. Jděte do toho, bude to super a budete moct taky vybírat z hromady svatebních dodavatelů ;-)
Odpovědět
Ahoj, my meli 21.12. . Takto dopredu jsme vsem rekli, ze se 21. 12. bereme, at stim pocitaji, zmena, ze nebude. Ale meli jsme jasno v seznamu hostu. A kvuli vanocnim vecirkum jsem.jako prvni zamlouvala hostinu a dj. Z vsech 72 hostu neodrekl nikdo, akorat nam 2 onemocneli a dve mimca pribyla :). Jinak to bylo super. Zimu miluji a my dokonce do cca 15 hod meli i snih :D Jedine tedy co, tak kdybychom spolehali na dary ( jako ze nekteri to tak maji), tak bychom byli asi velmi zklamani. Pred Vanoci chteji lide utracet za sve rodiny a ne za dva blazny co se berou :))).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?