Usušený nevěstin závoj

Ahoj holky, chci se zeptat zda jste někdo měli na stolech usušený nevěstin závoj. Zejména pokud jste měli svatbu na podzim,. Děkuji za nápady a zkušenosti :)
Odpovědět
Promiň možná blbý dotaz, ale on nevěstin závoj na podzim není k dostání? Myslela jsem, že se dá koupit celoročně. Taky mám svatbu v říjnu...
Odpovědět
Ano je k dostání, ale teta ho sadí a dala ho už sušit, tak nevím zda z něj něco bude, nebo si radši objednat. Ráda bych někoho z touhle zkušeností :-)
Odpovědět
Usušila jsem letošní ze zahrádky pro dceru, která se bude vdávat na jaře 2017, věřím, že ho použiju do dekoračních kytic na stoly, asi ho postříkám nějakým sprejem na zpevnění nebo bílou eko barvou rozprašovačem :-)
Odpovědět
Hmm a on se na ty stoly dává převážně sušený? Já bych ho chtěla, ale nad sušením jsem vůbec nepřemýšlela... :-S
Odpovědět
@pochyla22 Mockrát děkuji, to mě nenapadlo :)
Odpovědět
@prekri Právě se dává čerstvý, ale když už jej teta suší, tak mě zajímá, zda z něj něco bude ;-)
Odpovědět
@petiv uf, to mi spadl kámen ze srdce, protože to by tchýni asi porazilo, kdybych po ní žádala ještě sušení:-D už takhle dostane za úkol pěstovat nějaké květiny, a to není žádná zahradnice, na zahradě všude jen tráva a když už něco jiného, tak se to nechává na přírodě, zda z úrody něco bude:-D No jinak já myslím, že by to mělo být OK, ale spíš pak hodně náročné na manipulaci:( ale i kdyby ta kvítka opadala, můžete to třeba pak využít já nevím, třeba do kornoutků místo rýže ;-)
Odpovědět
Já věřím, že to teta nějak zvládne, ona zase zahradnice je, jako pro jistotu si asi odložím i v květinářství čerství :D
Odpovědět
Sušíme jen jakože je ho teď přebytek, ale sama nevím, jak to bude vypadat, jestli přečká až do dubna...no možnost to jistě je, když by nebyl pěkný, vždy se může objednat čerstvý v květinářství
Odpovědět
@pochyla22 Ano tak to beru taky, teta ho suší teď a do října snad bude dobrý :)
Odpovědět
Profilova fotka
já ho zrovna teď suším, ale nevypadá tak, jako čerstvě uřízlý :-((. stejně na svatbu koupím čerstvý :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?