Ubrusy z netkané textilie

Hodně se používají papírové ubrusy, ale nemám s nimi nejlepší zkušenosti..Nemáte někdo zkušenosti s ubrusy z netkané textilie, Byla bych ráda i za případné foto.Mám na mysli takovýto ubrus http://doplnky-dekorace.cz/ubrusy-a-p...
Odpovědět
@ilonkaseda já jsem měla netkanou textilii ne jako ubrus, ale jako šerpu uprostřed na čistém (neprostřeném) stole. Nevím, jak by působila jako ubrus, moc toho nezakryje a pokud se na ní postaví třeba mokrá sklenice, tak nechá dost výrazné kolo... je to víc vidět, než na normální ubruse mi přijde.. Ale jinak má krásnou strukturu, takže jako doplněk se mi to líbí daleko víc, než třeba teď tolik oblíbená organza.
Odpovědět
http://www.azpapir.cz/ubrus-net-texti... tady třeba píší, že je nepromokavý a dá se otírat..Možná jde o jiný tip netkané textilie...Nemáte někdo zkušenosti přímo s tímto tipem ubrusu?
Odpovědět
Tak nikdo ho ještě neměl??
Odpovědět
S netkanou textilií mám od letošního roku poměrně dost zkušeností - začali jsme je v hojné míře využívat místo klasických ubrusů na různých akcích. Vyzkoušeli jsme asi dvakrát i papírové ubrusy, ty mají ale velmi špatné vlastnosti, rozhodně je nedoporučuji. Textilie oproti tomu drží hezký hladký tvar, pokud za ní moc netaháte, tak se ani netrhá. Mokré skrvny budou zůstávat na všem, včetně klasických ubrusů, v tomhle není netkanka o tolik horší. Za mě ji můžu určitě doporučit (a to nemluvím právě o tom rychlém úklidu :) ).
Odpovědět
@matesmates -díky za zkušenosti s obdobným ubrusem @penzionvysker- rozklikla jsem vaši fotogalerii, rozpoznávám tam na některých fotech ten papírový ubrus--ten z netkané textilie je am taky?? díky
Odpovědět
@ilonkaseda - ubrus z netkané textilie je u Růžové a Fialové svatby ve Fotoblogu. V hlavní fotogalerii a u první svatby je právě papírový. Poznáte to na první pohled - papírový ubrus má vzor, ten z netkané textilie je hladký.
Odpovědět
Profilova fotka
My třeba netkané textílie a papírové ubrusy nedoporučujeme a ani pro výzdobu nepoužíváme.Pokud se vyloženě nejedná o venkovní grilování. Svatební tabule by měla být výzdobou adekvátní druhu oslavy. Hosté přijdou ve společenském oděvu, nevěsta je krásná a papírové nebo netkané textílie pusobí lacině. (což v konečných nákladech nemusí být vždy pravda).
Odpovědět
Profilova fotka
@ilonkaseda My jsem jí používali na praxi třeba místo plátěných ubrpusků a tak.Má výhodu, že se dá i žehlit, ale na svatbu si myslim, že to neni zrovna ideální
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Tak já chci netkanou textilii použít na výrobu pom-poms a jako mašli na židle
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Znovu obnovuji diskuzi a zeptám se znovu, zda někdo nemá osobní zkušenosti s ubrusy Premium- vlastnosti popisují pěkně, ale nerada bych aby přišel nepoužitelný hadr http://www.obaly-dekorace.cz/ubrusy/p...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Taky mám netkanou textilii na svatební stůl, svatba bude v přírodním a ne elegantním stylu, nicméně si nemyslím, že by se na luxusní stůl nehodila... Mám dvě vrstvy, můžeš kouknout ke mě do fotek jak to na tmavě hnědém stole vypadá... Mám to teda zmačkané a nevyžehlené, ale rozhodně si myslím, že to stačí. Volím to kvůli úklidu zejména... Navíc máme stoly širší než 120cm, tak jsem nemohla nic sehnat, tohle jsou 2metrové kusy ze zdravotních pomůcek... :)
Odpovědět
Profilova fotka
http://eshop.tovarna-plsti.cz/zbozi/d...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?