Tchýně a svatba

Profilova fotka
ahojik.. taky Vám tchýně kecá do svatby? co a jak udělat? např. já nechci svatební vývazky s myrtou..to mi přijde jak na pohřeb..chci si buď udělat své nebo si nechat udělat..a když sem to jen tak nadhodila tak okamžitě že je to zbytečné a že to každý stejně vyhodí..jako já si chcu udělat po svém. je to naše svatba..by mě zajímalo, jestli tak kecala do příprav aj přítelovému bratrovi..moje nervy.. :-S
Odpovědět
@weweruska22 Neboj... nejsi sama :-) Nám kecá například do toho koho máme a nemáme pozvat. kde máme a nemáme ubytovat hosty (vybrali jsme hotel poblíž místa oslavy a hned byly kecy jak to tam není ono a přitom tam nikdy nebyla :-D ) a v neposlední řadě ona a její maminka nemůžou pořád překousnout, že u nás na svatbě nebude hostina, ale raut a večer pečené prasátko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:D šak raut a opekáčka je super :) taky bych to brala..jen my máme normál..hostinu s rautem.. jinak k té tchýni..vím, že to nemyslí zle ale já si prostě udělám po svém..ona už má svatbu za sebou tak co.. :D
Odpovědět
@weweruska22 Moje řeč... Jen mě štve, že jim to člověk řekne stokrát a oni stejně po stoprvní přijdou a budou ti vykládat, jak ale hostina musí na svatbě být... A hlavně jakým stylem to říkaji. Stojí si na tom aby bylo po jejich a když řekneme, že ne, tak se urazí. A hlavně nám tchánovci vůbec nic nepřispěli (ne že bych to po nich chtěla) a jenom maji kecy a naši, kteří se finančně dost podstatně podílejí, ti nám vůbec do ničeho nekecají....Paradox :-)
Odpovědět
U nás nikdo do ničeho nemluvil. Ani bychom si do toho mluvit nenechali. Nejlépe s nimi takové věci neřeš, a jen řekni, ať se nechají překvapit. Je to vaše svatba, udělejte si ji po svém. A hlavně klííííd. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nj najdou se tací, kterým se nikdy ničím nezavděčíš..a nikde není psané, že musí být hostina..mě raut a opékačka přijdou takové uvolněnější :) jinak my si svatbu platíme sami..po rodičách od mojeho nechceme nic a tatínek je sám a žije z důchodu a z toho, co si sem tam vydělá, když může..po něm v žádném případě nic nechcu..s maminkou ma dali výbornou výchovu a to mi stačí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj..vyslechnu si její názor ale udělám si po svém..a pokud se jí to nelíbí, její problém...
Odpovědět
@weweruska22 My jsme taky nechtěli nic, ale moji rodiče se prostě před známými chtějí ukázat trošku :-) a peníze na to mají, tak já jim v tom bránit nebudu. Ale takové věci jako prstýnky, oznámení, dárečky, výzdobu a tak si platíme sami. Oni spíš jídlo a pití 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě nejsi sama.. když připravoval ženichův starší bratr svatbu, tak se nejdřív tvářila, že jí se to netýká, že svatba se připravuje u nevěsty.. no a pak by jim to nejradši celý zorganizovala... a jelikož my už máme takovou zkušenost, tak můj nastávající si maminku drží pěkně v šachu a některý věci jí "dost politicky" vysvětlil.. takže já mám zatím klid.. ale ještě dva a půl měsíce do svatby, tak uvidíme, jak to dopadne :D
Odpovědět
Profilova fotka
U nás měla tchýně na začátku tendence, ale prostě jako její představa sto let za opicema, to nešlo. Můj taťka jí ale hned při prvním pokusu dost rázně naznačil, že svatba je naše a že to bude, jak chceme my, potažmo já. Naši se na ní budou finančně podílet, ale radí jen, když je o to požádáme, rozhodně nám ni nenařizují a nevymlouvají a spíš s námi řeší jen organizační záležitosti typu místo, jídlo, obsluha atd. ale jako aby řešili, jaké budeme mít vývazky, dárky, výslužky to rozhodně ne. Spíš jsou nadšení když jim ukážu něco nového, co na svatbách ještě neviděli.
Odpovědět
Profilova fotka
@weweruska22 My to mame na opak, moji tchyni je to uplne u pr... Je rada, ze po ni nikdo nic nechce :-D
Odpovědět
@shargianna mám úplně to samé od A až do Z... s tím, že tchán bez našeho vědomí i zve nějaký lidi na svatbu, které samozřejmě neznáme a to už je horší...:(
Odpovědět
No to je celkem drsny taky. Fakt nechapu! :-S
Odpovědět
Článek se načítá
@weweruska22 udělej si vše kolme svatby dle svých představ, tchyně Ti nemá do teho co kafrat, co jej ji po tym co vývazky urobí svatebni hoste. Jak píšeš, je to Tvoja svatba a možna to napišu drsně ale na jeji názor potažmo nevyžadanu radu, neboli tež připominky neni nikdo zvědavý. Držim pěsti aby už Ti do teho baba nemeldovala. ;-) ps kdyby mi toto pověděla moja skore tchyně, tuž ju bez pardona pošlu do dupy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ta nám už do ní kecá tak tři roky co jsme uvažovaly že se vezmeme.Co uděláme doma a hostina u nás na zahradě ......byla jsem z toho znechucena a to jsme se ještě nebraly. 8-( Nyní už tedy oficiálně se budeme brát příští rok no a tchyně to začala pro změnu bojkotovat,protože nechceme od ní upéct cukroví a prosadily svou že si to chceme udělat podle svýho. :-S No nemůžu se s ní moc hádat nějak musíme vycházet jelikož bydlíme společně. :-p Ale za svym si stojim a je to přeci náš svatební den ne tchýně ta si to už vybrala.
Odpovědět
Profilova fotka
@ariellaida Taky se mi to osvědčilo. ;-)
Odpovědět
já si ráda nechám poradit, ale vadí mi když řekne, že něco musím, protože se to tak (ještě když k tomu přidá u nich) dělá...Svatbu máme u nás a i kdyby ne, tak si snad můžu vybrat které zvyky či tradice dodržím a co si udělám jinak. Tendence občas trochu má, ale vidí, že to je zbytečné, tak se moc nepokouší :D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky, me spis vse zařizuje tchán- ten je aktivní jak blázen 😄
Odpovědět
Tak včera jsem slyšela, že " u nás máme ty svatby vůbec nějaké divné" jsem ju přechválila :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?