Svatební kytice - podle fotografie, květinářství okres Benešov, cena?

Ahoj všichni, našla jsem nádhernou svatební kytici, nějakou takovou bych si představovala :) Uvažujeme o levandulové svatbě. Bohužel už ji nemají v nabídce a autorka je z Mariánských lázní, takže se chci zeptat, jestli máte zkušenost, že Vám dělali kytici podle fotografie a jestli byste mi doporučili nějaké dobré květinářství nejlépe v okrese Benešov, případně v Praze? Chtěla bych aby kytice co nejvíce odpovídala fotografii :-) A také se chci zeptat na kolik by tato kytice asi cenově vyšla? Budu ráda za všechny rady.
Odpovědět
Profilova fotka
@neznama17 ahoj přítel vozí kytky a v Benešově jezdí k paní Žížaloví a ta podle fotky kytku udělá a prý váže hezké kytky, mohu se ho pak zeptat na adresu. Mi od ní také původně chtěli kytky, ale šaty mám z Kolína tak nakonec budem brát od paní z Kolína kvůli přejezdům, jsme z Prahy, jinak ale bychom si dělali od ní. Mohu mu kdyžtak dát fotku aby se jí zeptal na kolik by u ní vyšla, jen kdyžtak napiš měsíc svatby, protože některé kytky bývaji podle sezóny dražší jiné levnější, pokud budeš mít zájem
Odpovědět
Obrať se na Svazek, zázraky na počkání :)
Odpovědět
Není to Benešov,ale já měla kytici ze Sedlčan,což není tak daleko Studio Kytice a jedním slovem nádhera.Ještě krásnější než na fotce a cena super.V Benešově pak paní Žížalová v Tyršově ulici.
Odpovědět
Moc děkuji za rady :) Svatbu plánujeme začátkem července, takže by květiny měly být dobře dostupné i levandule :) Budu ráda, jestli se můžeš přes přítele zeptat paní Žížalové, jaká by byla cena této kytice. A děkuji i za tip v Sedlčanech, budeme mít svatbu kousek od Sedlčan, takže by bylo možná výhodnější nechat si udělat kytičky tam... Mohu se zeptat na jakou cenu vyšla kytička ve Studio Kytice? A jestli sis nechávala dělat i kytice pro maminky? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?