Svatební barva růžová, modrá a bílá - ladí to?

Profilova fotka
Holky, prosím prosím, poraďte mi. Vybrala jsme si svatební barvu světlounce růžovou, modrou a bílou, popřípadě jsem přemýšlela i o zlaté. Ale teď si zase nejsem moc jistá, jesti to tomu prostředí bude vůbec slušet. Co myslíte? Jsou tyhle barvy ok? :) Moc děkuji, já už vážně nevím. :-| Budu moc ráda za každou radu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ne, pokud se netluče s nějakou barvou třeba uvnitř pronajatých prostorů. Já třeba růžovou nesnáším, takže bych ji nikdy nepoužila, ale pokud se ti ta kombinace líbí, tak jdi do toho. :-) Ještě bych to probrala se snoubencem, jestli se jemu tohle složení barev zamlouvá. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc. :) Přítel k tomu výhrady moc nemá. Ten to nechává na mě. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Me to neprijde spatne, ale osobne bych pouzila napriklad pro venkovni vyzdobu bilou batvu jako hlavní a ruzovou a modrou jako doplnkovou na drobnejsi detaily. U vnitrnich prostor zalezi na mistnostech.
Odpovědět
Profilova fotka
Mne sa tá kombinácia veľmi páči a dokonca by v nej ani nevadilo trošku zlatej :)
Odpovědět
Za mě je to hodně pěkná kombinace, je to takové jemné tím, že jsou ty barvy pastelové, určitě to bude krásné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji holky.:)
Odpovědět
@michaelka2018 Důležité je, abys nebyla moc velký puntičkář. Odstínů modré je velké množství a těžko se asi bude shánět všechno v té 1 konkrétní světle modré barvě. Za mě osobně je ta kombinace trochu moc sladká a šmrncla bych to něčím výraznějším, ale to už je jen o osobních preferencích každé z nás. ;-)
Odpovědět
Za mě asi spíše ne. Přijde mi, že se taková sladká kombinace do toho prostředí přírody a k tomu domu příliš nehodí, raději bych volila neutrální tóny (klidně světle růžová, béžová, pastelové romantické), ale tu baby modrou bych asi nedávala. Ale to záleží na osobním cítění:))
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se Vam to libi, tak ano, zrovna dnes jsem delala v teto kombinaci dekorace na auta.
Odpovědět
Profilova fotka
Jen pozor na tu modrou v květinové výzdobě. Hortenzie často bývají daleko sytejší než mate na obrázku. A navíc jsou úplně hnedka zvadle. Většinou nepřežijí ani obřad. Na focení po obědě už jsou vždycky zvadle.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?