Puntíkatá svatba, měla jste ji některá?

Profilova fotka
Mela jste nektera puntikatou svatbu? Shanim napady a inspiraci :)
Odpovědět
my :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer,nabízíme například puntíkaté polštářky na prstýnky. Koukněte na naše stránky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@Love_and_cupcake: paradni album, krasna svatba! Mela jsi to vazne vyladene, skoda jen, ze ja se do puntiku zamilovala az ted, takze treba oznameni puntikate vubec neni ... mas i krasne saty, fakt paradne sladene a rozhodne v mem stylu :)
Odpovědět
@mahaena dobrý den, my Vám můžeme z puntíku nabídnout stuhy, balónky a ubrousky vše s puntíky v různých barevných variacích, např. viz. fota 8-)
Odpovědět
@mahaena a máte už to rozeslané? A i kdyby jo, tak jestli je to zatím první co máte, tak klidně zbytek laďte do puntíků:)
Odpovědět
Profilova fotka
@love_and_cupcake: mame :) ale ono to nevadi, nejak to bude - hlavni je, ze holinky maji puntiky. Kdyz jsem nastavajicimu oznamila uzasnou novinu, ze svatba bude puntikata, tak se na me podival a rika "No, vzdyt jo, ne? To uz jsi se rozhodla davno, ne?" ... koukala jsem na nej dost prekvapene a on pry, ze o puntikach mluvim uz tri mesice .. ale aby mi to rekl, to ne :)
Odpovědět
@mahaena Ahoj, taky plánujeme puntíkatou svatbu. Můžeme čerpat inspiraci navzájem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já měla také puntíky, ale decetně .-) starorůžovou barvu a bílé puntíky
Odpovědět
Taky chystám letos v srpnu nebo příští rok v květnu svatbu a puntíky mě úplně nadchly, mohla bych poprosit o fota pro inspiraci? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já vyrábìm puntíkovane dekorace úplně běžně. Kornouty, kapesnicky, vetrniky, jmenovky, menicka, napichovatka, ted delam i placky puntikate misto vyvazku a v eshopu mam v puntiku papirova brcka, stuhy a nejake ubrousky. Puntiky jsou hit posledni 2 roky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamaradka prodava i puntik. Saty.
Odpovědět
Nevíte někdo, kde sehnat čtvrtky s puntíky? :)
Odpovědět
Článek se načítá
@luckiesj jak čtvrtky?!
Odpovědět
Mohu nabídnout puntíkaté šaty: http://www.beremese.cz/shops/my-shop/... Šaty šiji na míru po domluvě s nevěstou, mohou být i dlouhé.
Odpovědět
@zero_obaly čtvrtky...tvrdé papíry, ale barevné s lentilkovými puntíky :)
Odpovědět
@linie_praha nemůžu odkaz s puntíkatými šaty otevřít...
Odpovědět
@luckiesj google mi vyplivnul toto, třeba Vám to pomůže https://www.google.cz/search?q=punt%C... :-)
Odpovědět
@zero_obaly google jsem projela křížem krážem, ale ještě zkusim projít papírnictví, chtěla bych takový "lentilkový", jako jsou na vašich stránkách ubrousky, které si chci objednat :)
Odpovědět
@luckiesj ty naše lentilkové ubrousky jsou úúúžasné, taky jsem si jedny domu koupila :-D ale papír k tomu sehnat bude tedy oříšek. Většinou na webu je jen jedna barva nebo jiné tvary co jsem našla. Zkusila bych se ještě mrknout do Ikey, tak mívají moderní věci :-)
Odpovědět
omrknu to a uvidím...svatba je až v srpnu, takže mám fůru času :)
Odpovědět
Profilova fotka
Puntiky jsou i naše doména :-) takže určitě budeme rády, když pro vás budeme moct připravit puntíkaté dekorace, tiskoviny i candy bar :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@zero_obaly co se tyce posledniho obrazku...co vse mate v teto barevne kombinaci?:-) diky
Odpovědět
Profilova fotka
nebyla jsem puntíkatá nevěsta, jen maturantka, nicméně puntíky miluju! :-D super volba :-)
Odpovědět
@sigitwigy máte na mysli ty puntíkované ubrousky, viz. foto?? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zero_obaly ano, měla jsem na mysli toto, ale přes noc jsem jsem se rozmyslela :-) ... nakonec bude svatba v bílo-fialové, takže otázka ... co všechno máte ve fialových odstínech? :-)
Odpovědět
@sigitwigy v bílo-fialové je spousta věcí - ubrousky, organzy, vlizelíny, stuhy, balónky, konfety, kamínky, perličky, vývazky, krabičky, svíčky atd. Prostě v bílé i fialové je spousta a kompletní nabídku si můžete prohlédnout u nás v e-shopu v sekci "svatba" nebo pokud byste měla cestu kolem, tak byste se mohla přijet i osobně podívat k nám do Palkovic. 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?