Potahy na židle s ručkou - zkušenosti

Ahojky, holky řešil někdo potahy na židle s ručkou? Řeším potahy dnes jsem byla jeden vyzkoušet ale nemohla jsem ho tam uvázat. Na ten suk tam zůstalo málo místa. Nemáte s tím prosím někdo zkušenost? Případně od koho jste měly půjčené? Paní v místě svatby mi ukazovala fotky, že nevěsty tam potahy měly ale měly to vždy ještě v kombinaci s organzou. Tak nevím jak to uvázaly. Děkuji za každé info.
Odpovědět
Profilova fotka
My to řešíme jako jediní v republice naprosto dokonale :) Samozřejmě se dají použít různé univerzální potahy na zavazování, ale nikdy to nebude vypadat tak hezky, jako potah šitý přímo na míru židli s područkami. Mimochodem, tyhle potahy jsou mezi nevěstami hodně oblíbené, takže pokud byste měla zájem, doporučuji rezervovat co nejdjříve, jinak nebudou :)
Odpovědět
@dennyna Dobrý den, a cena půjčovného?
Odpovědět
Profilova fotka
@kvetulka89 Poprosím dotaz na email s termínem svatby a množství potahů, děkuji ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, potahy na židle bez područek v provedení satén nebo strech u nás v nabídce, potahy i pro židle s područkou. NEBO - elegantní židle Chiavari, které není třeba dekorovat potahy. Židle jste mohla vidět např. ve filmu Nesvadbovi, atd.. Více emailem. S pozdravem Kostolnik Jan PARTY SERVIS
Odpovědět
Jedná se o tento typ židle.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?