Plovoucí svíčky do sklenic na víno, neprasknou?

Chtěla bych si udělat dekoraci na stů, do sklenice na víno dát dolů kamínky, květinku a plovoucí svíčku, něco jako je na obrázku, jen do běžné vinné sklenice a jen jednu svíčku. Myslíte že to nepraskne to sklo, z toho tepla co svíčka vydá?
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
@engele jestli nepraskne sklo nevím, nemám zkušenost, nám se to nepodařilo zapálit, zapalovač do skleničky nedosáhnul, když jsme to tam házeli zapálené, voda to uhasila a sirky jsme neměli :-D ale je fakt, že bych to raději nechala hořet jen chvilku
Odpovědět
@jipe Zapalovač bych právě vzala dlouhá co je na plynové vařiče, svíčku bych chtěla aby byla nahoře, ale bojím se právě toho tepla :-(
Odpovědět
Profilova fotka
My to měli na svatbě v normální vysoké skleničce. Přesně jak píšeš - kamínky, květinka a plovoucí svíčka. Vypadalo to úžasně a nic neprasklo :-)
Odpovědět
pokud bude sklenice nahoře otevřená, jako na fotce, nic se nestane, u sklenice na červené víno, která má zavčený okraj může svíčka sklo ohřát tak, že praskne.
Odpovědět
Přesně jak říká nony při otevřeném hrdle nemá šanci prasknout ovšem kdyby byla hodne tenkostenna tak si myslím ze by praskla a tak muzes si to zkusit doma na jedne sklence a uvidis :)
Odpovědět
Nic nepraskne, jen na obrázku je to špatně- musí tam být víc vody, čím víc vody, tím jde lépe zapalovat a svíčky míň kouří... Jinak úžasné a efektní i bezpečné, klidně můžete nechat hořet celou dobu do vyhoření- tím že je to ve vodě, sama svíčka zhasne. Dělám snad na každý stůl, jen v jiném barevném provedení!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?