Nevím si rady s výzdobou:(

Ahoj holky. Prosím poradte mi, jak mám nakombinovat svatební tabuli. Nelíbí se mi klasické barvy jako fialová, růžová , zelená svatba....líbí se mi krémová, béžová, hnědá, kombinace juty a krajky...vymyslet ale nějakou kombinaci těchto zmíněných je pro mě nadlidský úkol.Všechno co namyslím já, mi přijde moc přeplácané.Zkuste mi prosím poradit nebo přidat fotku vlaství tabule, pokud jste ji měla takhle barevně laděnou. Díky Markéta
Odpovědět
Zkuste zahranicni weby, tam je inspirace spoustu:). Hezky den http://greenweddingshoes.com/category...
Odpovědět
Nebo na pinterest.com zadej Wedding Tables & Table Decor nebo podobná slovní spojení...je tam toho mrtě, pořád se kochám :-)
Odpovědět
@pemamo Co se týče barev ve výzdobě, řídim se heslem " méně je vice" . Já myslím, že zvolit si můžeš jakoukoliv barvu, ale prostě ji použít jen střidmě, ne že bude všude kam se podíváš.
Odpovědět
Tak nekombinuj barvy, ale vyber styl a kombinuj materiály a tak... my taky nemáme barvu, ale máme styl :-D K těm tvým barvám např. namátkou z pinterestu:
Odpovědět
Profilova fotka
@pemamo ty weby co psaly holky výše. Jinak řiď se opravdu "míň je víc" - čím víc cingrlátek na stolech bude, tím míň bude místa na talíře a sklenice, s čímž má problém pak i obsluha restaurace. Květiny i dekorace vol spíš nízké, ať na sebe stolující vidí.
Odpovědět
@wettu Tohle je paráda! :-) Více materiálů a jejich barev vytvoří krásný celek :-) Přesně podle mého gusta..
Odpovědět
Profilova fotka
To máme podobné ohledně těch barev..spoustu nspirace jsem našla tady...staci jen hledat 😊
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Přesně v tomto stylu - juta a krajka teď budu dělat svatební krabičku pro mou zákaznici :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pemamo Hezky den, pro inspiraci vkladam par fotek z nasi lasko-nebeske oslavy. Barvy a styl jsem, myslim, tahla v podobnem duchu, jaky popisujete, ze se Vam libi. K.
Odpovědět
mám úplně stejný problém, budeme mít bílé ubrusy, a pak ten středový běhoun a ubrousky bych chtěla ladit nějak do béžova, smetanova....nejsem moc kretivní člověk a vymyslet to aby to vypadalo dobře.. ach jo :(
Odpovědět
Momentálně marně sháním jutu na středové pásy :). A postupně se snažím taky doplnit sbírku ručně háčkovaných deček :). Už jich pár mám :). Kde jste sháněly jutu, vy? Jen eshopy, nebo nějaká kamenná prodejna, prosím? @berynkammb @kristyna_senf
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@za_bu_ska Ja jsem jutu sehnala na fler.cz, konkretne u teto pani: http://www.fler.cz/zbozi/juta-prirodn...
Odpovědět
@kristyna_senf Super, děkuju - pokud neseženu tenhle týden v jednom obchodě, kde zjišťují dostupnost u dodavatelů, tak objednám. Měla jsi přímo tu gramáž 305?
Odpovědět
Já objednala jutu tady: http://www.romak.cz/Pages/JutoveTkani...
Odpovědět
Profilova fotka
@za_bu_ska Ano, mela jsem primo tuto gramaz a byla jsem spokojena :). Jutu jsem si pak nastrihala dle libosti, K.
Odpovědět
Moc děkuju! Zas jsem klidnější, pokud mám ověřené odkazy :), nerada kupuju od neověřených zdrojů. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veruskaha Měli jsme svatbu laděnou do bílo-krémovo-smetanové. Přesně, jak píšeš - bílé ubrusy, smetanové ubrousky, krémová organza ve středu stolu. Přikládám foto pro inspiraci :-)
Odpovědět
@pekyka děkuju moc!
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?