Může si nevěsta připravit výzdobu auta sama ? - oprava špatně jsem zadala otázka/diskuze

Profilova fotka
Omlouvám se, píši znova, nemohu reagovat, špatně jsem zařadila. Může si nevěsta připravit výzdobu auta sama ? - dostalo se mi odpovědi že nemůže. Moje otázka přesně zní jestli si to mohu jen třeba plácnu měsíc dopředu nachystat jako šerpy a tak.. popřípadě upevnění připevnit na cylindr, šerpy a tak.. to mohu ne ?
Odpovědět
A proč bys nemohla? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ttm Nejsem pověrčivá, jen nemíním poslouchat nějaké hloupé řeči od rodiny a podobně, že nevěsta nesmí toto a tamto a takto... Chci být v obraze jak je to s pověrama/tradicema a tak. přikládám položenou otázku http://www.beremese.cz/forum/svatebni... kterou jsem špatně zařadila
Odpovědět
@barbora2810 Tak o této pověře jsem nic neslyšela. Já slyšela akorát to, že by si nevěsta neměla sama péct a sama šít šaty ;-) Ono je těch pověr tolik, že kdyby se na ně člověk ohlížel, tak se žádná z nás nevdá nebo se všechny do roka rozvedem. Podle mě je to tedy blbost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já už o tom právě něco o tom slyšela že by měli zdobit auta jenom svobodní nebo tak něco a jedna paní psala že nevěsta si to zdobit nesmí, já si teda nic zdobit nechci, na to nebudu mít čas jen dopředu připravit. Ano to je pravda s tím ohlížením, ale 6 měsíců do předu jsme oznámili že se budeme brát - 2 měsíce jsou za námi a s tchýní a přítelovou babičkou už to mezi námi v některých názorech hodně vře. I když jsem jim říkala že si svatbu udělám podle sebe a nebudu se nikomu podřizovat ráda si vyslechnu názor, ale jde o to že jsou chytlavé na každé slovo a můj názor i když vím že byla jiná doba a bylo to jinak. Jako první tanec,závoj, šaty, boty a podobně.. pořád něco... proto nehodlám poslouchat ještě něco o tom že jsem si nachystala šerpy na auto a tak..
Odpovědět
@barbora2810 My s manželem zdobili auto na zkoušku tři dny před svatbou,abysme věděli jak dlouhé stuhy a taky jak to bude vypadat. A ve svatební den jsem chtěla jít s manželem zdobit,ale prateta vytřeštila oči že to neexistuje,nevím proč,ale nepustila mě... 8-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?