Kolik metrů běhounu na stůl

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, kolik metrů běhounu juty (nebo něčeho jiného) jste kupovaly na svatební stůl? A kolik jste měli na svatbě hostů? My se nevejdem pod 100 lidí, tak nevím, kolik juty zakoupit. Děkuji za radu.
Odpovědět
Profilova fotka
Změř si délku stolů (pokud máš všechny stejné, stačí změřit jeden a vynásobit počtem stolů) a vyjde ti, kolik potřebuješ metrů běhounu.
Odpovědět
jako pardon, ale nejsi ty blond? :D
Odpovědět
@fanino ja prave jeste nevim, kolik bude stolu a kolik budou merit. To uvidim az tesne pred svatbou..A chtela bych objednat ty veci z Ciny, coz trva nejaky ten mesic nez to dorazi. Proto se orientacne ptam, abych toho nemela malo..
Odpovědět
Doplneni k otazce: Nevim, kolik budou merit svatebni stoly. Na misto svatby se dostanu az tesne pred svatbou a ozdoby uz budu muset mit u sebe.
Odpovědět
@denisa1511 nemam moznost zmerit stoly, takze se ptam orientacne. Doplnila jsem dotaz, viz vyse. Jinak bych se neptala, nasobilku umim..
Odpovědět
Profilova fotka
@leeloo_x a co takhle zavolat na místo hostiny a oni vám to řeknou? A nezlobte se na mě. Ale tohle vše byste měla řešit až ve chvíli, kdy budete vědět počet hostů. Podle počtu hostů, určit počet stolů (podle toho,kolik se jich k jednomu vejde a jak je budete chtít umístit) a pak následně teprve řešit nějaké běhouny a výzdobu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?