Kdo si zařizuje výzdobu na svatbu sám?

Ahojky, kdo si dělá výzdobu sám? Lámu si hlavu s dekorací na svatební stůl a celkově na celý sál. Barva svatby bude fuchsiová. Ale nechci to moc přeplácat. Ukažte Vaši výzdobu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Já si dělám výzdobu sama a inspiruji se na googlu ve videích na youtube. Aby to nebylo přeplácané, tak u nás budou jen barevné ubrousky s barevným vzorem a pak různě rozvěšené girlandy, kde se bude střídat paleta barev tak, aby to byly různé odstíny jedné barvy. Jinak ostatní bude přírodní, tzn. bílé ubrusy, doplněné květinami, bílé svíčky, bílé světelné dekorace.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si dělám také výzdobu sama a také ji chci co nejjednodušší :) Naše výzdoba bude zlato-bílá, tudíž bílé ubrusy atd. A dekorace jako pár perliček, organza a pár světýlek ve zlaté barvě :-) Dvě kytice z květinářství a myslím že to bude nádherné :)))
Odpovědět
Holky a myslíte že je blbé na stole kombinovat vazu s kytkou světýlka ve sklence a ještě svíčky? Kytka a světýlka ve sklence budou určitě jen nevím co k tomu..dvě věci mi příjdou suché. chtěla bych to právě u sebe jak je to tady na fotce ale nebudeme mít tento styl.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?