Kde seženu levně organzu?

Profilova fotka
Nemáte někdo prosím tip na shop, kde by se dalo levně sehnat organzu a nějaký další dekorativní předměty? Nejlépe s osběrem v Praze... :)
Odpovědět
Já teda našla nejlevnější tady http://www.svatebnizbozi.cz/svatebni-... ale nemají osobní odběr v Pze.
Odpovědět
Profilova fotka
aloverka: To mi teda moc levné nepřijde. Cena s DPH je za roli 88,80 Kč bez poštovného - cenu poštovného jsem tam neviděla. Tady na shopu najdeš levnější u více prodejců:-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.svatba-eshop.cz/svatebni-d...
Odpovědět
není to v Praze, ale na ebay, najdeš dost prodejců, co posílají zdarma. ta organza je tam dost levně, třeba hotové středové pásy na stoly. Já koupila 100m roli tylu za 5 dolarů včetně pošty:-))
Odpovědět
elisbett, a jak poznám, že jde o prodejce, který nechce poštovné? Hledám na ebay světle zelenou organzu na stoly, ale je tu třeba 320,- jen za poštovné... :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Taky se přidám, mě by zajímalo, jestli nemá někdo tip, kde sehnat levně, ale ve velkém organzu...potřebovala bych konkrétní odkaz, klidně do IP. Děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Já prodávám velké množství růžové organzy, mám to v bazárku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
zero má 16cm organzu za 35 kč
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, kupovala jsem minulý týden v Horních Počernicích - je tedy potřeba mít živnosťák, ale zrovna tam mají výprodej, organza 36cm - 9m za 48Kč bez dph, je to obchod canea Praha, najdeš na webu, je to takové skladiště, kde je na dekorace snad úplně vše a na víc, ty ženské, které tam prodávají jsou moc ochotné a příjemné a odstínu barevných mají mraky. Pokud nemáš živnosťák, je potřeba nakoupit nad 500Kč.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Nabízíme také organzu, jako novinku máme organzu ornament - velmi pěknou!
Odpovědět
Nabízím 100m lila organzy, cena dohodou ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
organzu jsem koupila v ikei :-) je tam v metrazi sirka 140cm a metr stoji 19kc myslim. Jinak zbytek dekoraci vychazel slusne v obchode svatebni doplnky, nebo tak nejak... je na ulici 5.kvetna v Praze.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
*Akce* na organzu v kamenné prodejně. Přijďte do naší kamenné prodejny v sobotu 29.3.2014 kde zakoupíte organzu crystal 36cm x 9m za akční cenu 55,- Kč. Budeme se těšit na Vaší návštěvu. Akce se nevztahuje na e-shop. Pouze na osobní odběr v kamenné prodejně.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také v našem eshopu nabízíme oragnu za rozumnou cenu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?