Kde nám vyrobí vlastní sirky?

Holky, znáte nějakej e-shop, kde nám potisknou krabičky se sirkama vastním logem? díky
Odpovědět
Profilova fotka
@anettka_ http://www.solosirkarna.cz/cs/aktuali... Citace: "Akce na reklamní zápalky Neváhejte a využijte slevu až 15% na vybrané druhy reklamních zápalek. Akce platí od 18.3. do 30.4. 2013! Rádi Vám vyhotovíme individuální nabídku, proto nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci!" A máte to přímo od výrobce. :)
Odpovědět
Bomba, díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@anettka_ To kolega Google. :) Není zač.
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu vám vyrobit samolepicí etikety na zápalky. Individuální text, holografický papír nebo bílý samolepicí fotopapír. Přikládám foto - ukázka etikety na holografickém papíru. V případě Vašeho zájmu a pro více informací mne prosím kontaktuje e-mailem.
Odpovědět
@anettka_ -Tak jsem koukala na ten první odkaz a nejmenší množství 1000 Ks :) to budete mít do konce života. Už jsi tam psala? Mě by zajímala cena.
Odpovědět
No, poté, co jsem tohle zjistila, jsem googlila jinde a našla tohle: http://www.printek3d.cz/ Jelikož jsem z Prahy, tak to tam zajdu okouknout ;-)
Odpovědět
@anettka_ Taky jsem z Prahy, takže děkuji za odkaz. Ale ty jejich ceníky jsou nějaké divoké :) lepší bude osobní konzultace. Ale ten počet kusů už je přijatelnější :)
Odpovědět
@cloo Ok, kdyžtak zůstaň "na příjmu", ať si můžem kdyžtak něco poradit ;)
Odpovědět
Obraťte se na firmu p. Dytrta v Pardubicích, která je specialistou na malosériové zápalky, např. i výsekové třeba ve tvaru srdce apod. s Vaším individuálním potiskem - kontakt: www.matches.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?