Juta/organza?

Zdravím. Momentálně řeším styl svatební výzdoby. Barvy jsme vybrali růžovou a krémovou/béžovou. Moc se mi líbí juta a její kombinace s krajkou, růžové doplňky a růže, dřevo z břízy... Jenže v místě, kde budeme mít hostinu jsou k dispozici jen klasické konferenční židle, viz foto, takže musíme použít potahy. No a teď k věci - nedokažu si představit tabuly vyzdobenou stylem, který jsem psala a k tomu tyto židle s potahy a jutovou mašlí :-o když už, tak s organzou. Jenže zase kombinovat jutu a organzu.. nemáte nějaký nápad, inspiraci? Děkuji.. :-)
Odpovědět
Myslím, že kromě židlí záleží i na tom, v jakém prostoru ta hostina (nebo celá svatba) bude. Pokud tam mají tyto židel, tak to asi moc venkovské nebude, co? :-| Asi bych se vzdala té představy přírodní výzdoby, píšeš ještě o růžových růžích, tak bych šla spíš tím směrem. Třeba v kombinaci s tou béžovou... Ne princeznovsky, ale něžně, jednoduše. S těmi potahy je to těžké, ty to prostě chtě nechtě hodí do "honosnějšího" stylu. Ale chápu, že v tomhle případě jsou nutné. Spíš než mašli přes celé opěradlo bych je zkusila ozdobit nějak jednodušeji, moc nevím, napadá mě třeba jen svislá dvojitá stuha (bez mašle nebo jen s malou) třeba s nějakým jednoduchým kvítkem, větvičkou... Ale jak říkám, je potřeba to přizpůsobit prostoru, aby se to netlouklo.
Odpovědět
Profilova fotka
Za cenu potahu/masli a juty bych radsi sehnala pouzitelny zidle.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@verap33 Právě, že celá ta místnost/sál je obložen dřevem, nové dřevěné stoly.. a k tomu tyhle židle 8-( :-D Ta stuha je dobrý nápad, zkusím to..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?