Je stále moderní mít panenku na kapotě auta?

Profilova fotka
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli je ještě moderní mít na kapotě auta panenku? Původně jsem ji chtěla, ale co se tak dívám na alba, tak už ji tam skoro nikdo nemá, spíš nějaká srdíčka nebo něco podobného.Díky za názor
@nigitta je fakt, že teď už se to moc neobjevuje.. Některé nevěsty to podle mě považují za hodně velký kýč.. Ale já být tebou, tak to udělám tak, jak si to představuješ ty ;-) Jestli se ti to líbí, tak si jí tam dej! Je jedno, co je teď in, nebo out, je to tvoje svatba, tak si jí udělej podle sebe a nekoukej, co mají ostatní nevěsty, a co se líbí ostatním ;-)
Profilova fotka
Osobně si myslím, že je to přežitek z dob dávno minulých, stejně tak i různý zvířátka, plyšáci a spol. Ale proti gustu... :-)
Profilova fotka
Pro mě je to tedy taky přežitek z dob dávno minulých a stejně tak srdíčka, plyšáci a podobné věci, to by bylo na mém autě jen přes moji mrtvolu :-D ale záleží na tobě, že se to nelíbí mě neznamená, že se to nemusí líbit někomu jinému ;-)
Profilova fotka
no, tak u mne panenka na autě evokuje svatby v 90. letech, ale přesto jí u nás na vesnici má na autě 90% nevěst... a na druhou stranu jsme zase u toho, proč dělat svatbu podle toho, co se zrovna "nosí" na beremese... udělej si to podle toho, co se líbí tobě a ne podle toho, co vidíš v albech...
Profilova fotka
No, já právě nevím jestli se mi to líbí, už asi ani ne..:-)
Profilova fotka
Já měla na autě kytici a neměnila bych.. moje milované chrysantémy.. Panenky ani plyšáci nejsou můj šálek kávy..
Tak za sebe musím říct, že do auta s panenkou nebo podobnou rekvizitou by mě nikdo nedostal. Měla jsem tam kulatou kytici červených růží, nic velkého a vypadalo to moc hezky.
Navrhuju, abys skočila do nějaké půjčovny svatebních dekorací nebo sv. salonu a prohlídla si, co tam mají za panenky. Některé jsou docela hezké, ne moc "přecukrované", třeba se ti budou v reálu líbit. Já teda panenku chtěla od mala a budu ji na autě mít (ukamenujte mě). Přitom srdíčka, holubičky a plyšáky nesnáším a živých květů na kapotě je mi líto. Dej na svůj vkus a představy, co si chceš na svatbě splnit.
@soleilll Proč by tě měl někdo kamenovat za tvoje rozhodnutí? Když se ti to líbí a sama to chceš, pak je to v pořádku. Vyjadřujeme jen svoje názory s tím, že to, co jsme měly na svatbě my, se zase nemusí líbit těm druhým ;-)
Profilova fotka
Já jsem měla na autě medvědy plyšový. Mě se prostě tito méďové líbí a na autě jsem je chtěla. Bylo by mi asi líto dát peníze za živou kytici na auto aby pak zvadla. Ale to je můj názor. S medvídky jsem byla spokojená. Neměnila bych :o)
Já měla na autě právě panenku.Myslím ,že se na našem červeném autě nádherně vyjímala.Od začátku jsem věděla,že žádné moderní vymoženosti typu kytka ( ještě jsem neviděla jedinou co by se mi na autě líbila), plyšák a další nechci.Navíc jsem si našla i velice roztomilou panenku v bílých šatičkách.Sehnala jsem ji tady v bazaru.Já jsem totiž zastánce spíše tradičních věcí.Takže jak píšou ostatní - není se třeba obávat a přeji úspěšný výběr krásné panenky.Na fotkách pak taky vypadá dobře : viz mé svatební album
@nigitta hele, to je asi každého věc...nemyslím si, že by panenka na autě měla něco společného s nějakou svatební tradicí (vždyť auta sama o sobě nejsou běžným svatebním doplňkem, vzhledem k tomu, kdy začala jezdit - jako z historického pohledu), takže jde prostě jen o to, jestli se Ti to líbí nebo ne...mně osobně se to nelíbí, stejně jako všichni plyšáci, cylindry a veliké květinové konstrukce...auto je prostě auto a působí to na mě tak nějak divně, když je takové přezdobené...líbí se mi decentní stužky...a co se limuzín a veteránů a podobných netradičních aut týká - ty bych nezdobila vůbec...vypadá to někdy až zvráceně a ve výsledku bohužel kontraproduktivně...:-P ale - očekávat od téhle diskuze jednoznačnou odpověď prostě nemůžeš... 8-) stejně to bude na Tobě...určitě máš nějakou představu, takže se Ti budou zamlouvat spíš ty odpovědi, se kterými se sama ztotožníš...je to logické...ale proto moc tyhle diskuze nechápu, protože každý tu napíše něco jiného, není žádné správné řešení, tak si tak říkám, zda-li není fakt rozumnější to pořešit s Tvým nastávajícím - přecejen jde o svatbu vás dvou, ne Tebe a holek odsud...a vy dva musíte nejlíp vědět, co se k vám hodí, co se vám líbí atd. ;-)
Článek se načítá
Profilova fotka
@nika_83 Přesně! Já mám auta hrozně ráda a mám je ráda, jak jsou. Nemluvě o tom, že s autem nejezdím ani do myčky, aby se mi neodřel lak, a představa kytice/stuh/panenky na jeho krásným předku mě naprosto děsí. To nemluvím o (nedej Bože!) zapichování stužek špendlíkama do těsnění, jak jsem viděla na jedné svatbě. :-D
Profilova fotka
Panenku neee.... ;) samozřejmě proti gustu................ ale vždyť je tolik krásných jiných ozdob na auto... mrkni třeba sem a vyber si něco origoš ;) http://www.webareal.cz/svatebnisaty/e...
Profilova fotka
já měla ozdoby na auto odsud a maximální spokojenost ;)
Profilova fotka
Ja som panenku mala, nič iné by som ani nechcela :-) Panenku som kúpila v hračkárstve a moje máma mi na ňu ušila šaty podľa tých čo som si na seba brala ja. Nemenila by som. Po svadbe som ju predala.........
Ahojky já teda svatební panenku mít budu:) moje babička jí ušila nádherné šatičky a jelikož se jí při jízdě zvedá sukýnka tak nezapomněla ani na spodní kalhotky:D
Ahoj, já budu taky mít panenku a ženich panáčka :-) Oboje vypadají nádhrně, žádný přezdobený a pod, mají porcelánový hlavičky a úžasný šatečky :-) Ale opravdu záleží co se komu líbí. Nebudu se ohlížet, co je právě in, ale dám si to, co se líbí mě ;-)
Já taky nebudu mít panenku, nelíbí se mi to :-( Budu mít fialové srdce s proutí a barevnými tulipány a ženich co chce :-) pravděpodobně nějakou bílou ozdobu. To srdíčko mě hodně zaujalo je takové přírodní.......
Také nebudu mít panenku:). Budu mít kytici a ženich cylindr...našla jsem skvělou paní, co to doma vyrábí a vyjde mě obojí do 1.000 Kč. Už se těším.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@levata dej si inzerát do bazaru...
Profilova fotka
@levata cylindr i kytici za 150Kč?
Profilova fotka
Za mě teda pokud na auto kytici nebo nějakou květinovou ozdobu tak určitě z živých květů, umělé květiny podle mě na svatbu nepatří ale je to zase otázka vkusu x-)
Tak to je asi záležitost vkusu, ono taky je panenka a "panenka". Já tohle neřešila, nebot jsme šli pěšky :-D ale jinak bych asi spíše chtěla nějaký srdíčko, z proutí, nebo živých květů. Spíš než panenky se mi ještě víc nelíbí takový ty ohromný snubní prsteny. Jinak vrchol kýče jsou pro mě postavičky na dort. Každému se líbí/nelíbí něco jiného.
Profilova fotka
No ja som si nevedela predstaviť nič iné na aute ako panenku :-D Ostatné veci boli pre mňa málo "svadobné" :-D ale ako píšete je to fakt vec vkusu a toho čo sa komu páči :-)
Na kapotu auta za mě jedině květiny!! Panenky nebo medvídci mi přijdou nevkusné.
mě se teda panenky vyloženě nelíbí, cokoli jiného
Za mne panenka ne, ani méďové a podobně. Já jsem pro stuhy a kytice.
@nigitta ahoj,já se vdávala před 5měsíci a měla jsem panenku na autě,takovoutu tradiční-zrzku ve svateb.šatečkách,dokonce jsem si tu panenku koupila,stála mě sice tisícovku,ale mám památku.

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?