Jaká výzdoba na židle??

Ahoj, nevěsty mám dotaz.Co za látku dáváte na židle.Nechci celý potah,bude to rustik.svatba.Jen tak ovázat kolem opěradla....Myslela jsem tyl ale to bych potřebovala tak 2 m.na jednu židli a hostů 40...to by se mi pěkně prodražilo.Nějaký tip látky kt.mě nezrujnuje?popř.vaše foto pro inspiraci.děkuji ;-)
Odpovědět
Ono je to asi jedno, co to bude :) Zajdi do nejbližšího obchodu s látkami (textilní galanterie) a vyber si. Látek je spousta a pokud je chceš jen přehodit přes židli, tak není potřeba, aby to mělo nějaké speciální vlastnosti. Bavlna, umělé látky, je to jedno... Vyber si prostě podle ceny, příjemnosti na dotyk a vzhledu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnou zapůjčení různých přehozů přes židle - viz http://www.decstore.cz/101-prehozy-na... . Podívejte se na naši ojedinělou půjčovnu dekorací na svatby. Přehozy se např. dají i provléct přes opěradlo - viz foto. Pěkný den Martin
Odpovědět
Profilova fotka
Máme v nabídce jutové mašle k zapůjčení za 15kč/ks pokud by jste chtěla rádi Vám je půjčíme, prosím pošlete nám mail, pošleme Vám foto.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam v planu neco takovyho.. Spocitany to jeste nemam, ale snad to moc drahy nebude :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?