Jak širokou organzu jste dávaly na stoly?

Ahojky, prosím o radu, jak jste dávaly širokou organzu na výzdobu stolů? Stačí těch 16 cm nebo širší? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 30 cm saténového pásu. Ale holky dávají ten širší typ organzy, ten má taky tuším 30 cm
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem e-shopu naleznete organzu v šířce 16 cm, kterou nevěsty kupují spíše na dekoraci židlí a potom 36 cm a 38 cm, kterou se většinou zdobí stoly. Podívejte se, máme všechny barvy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbasradosti Dobrý den, mohla byste mi prosím poradit, určitě s tím máte zkušenosti. co se nejlépe hodí na dekoraci židlí - mašle. nechceme ty bílé potahy, ale jenom organzu,nebo jiný materiál? co je nejlepší, bojím se, aby to neklouzalo. a popřípadě jaká šíře? původně sem chtěla koupit organzu v šířce 30 cm. myslíte, že je to moc?
Odpovědět
Profilova fotka
Šíře 30 cm bude určitě akorát, židle jsme zdobili i tou 38 cm a ty mašle jsou potom velké bohaté, ale zase můžou jakoby vadnout dolů. Bez potahů na židle nám to vždy klouzalo, ale dá se to nějak šikovně přichytit, i kdyby jen na dvou místech, jak je organza lehoučká, tak drží. Záleží na tvaru toho opěradla, zda se hodně zužuje a na Vaší šikovnosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbasradosti děkuju moc za radu, ještě to promyslím :)
Odpovědět
@monunkaaa Dobrý den, na výzdobu stolu se brává většinou ta šiřší organza (tj. šíře 38 - 40 cm), které v nabídce máme v široké barevné škále. Najdete je v našem e-shopu v sekci "svatba" ;-) Úzká se brává jen na dodekorování čehokoliv nebo místo stuhy na auto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monunkaaa Dobrý den, záleží jaké další dekorace budete mít na stole, zda tam bude i více skleniček na jednou (současně na vodu, víno i přípitek), nebo jestli plánujete organzu nařasenou nebo plochou. Ráda Vám poradím, kdykoliv napište nebo zavolejte. Chystali jsme již desítky svateb, rádi se podělíme o své zkušenosti. Přejeme Vám hezké přípravy! Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
Všem děkuji za rady :-)
Odpovědět
Prosim kde muzu koupit za levno organzu???min 100m potrebuju
Odpovědět
@hristo Třeba u nás - šíře 16 cm x 9 metrů - cena 36 Kč/roli nebo šíře 38-40 cm x 10 yardů - cena 93,- Kč/roli ;-) Pak ještě máte možnost získat slevu 10% při zadání slevového kupónu, který může mít každý :-) Naší nabídku organz najdete v našem e-shopu v sekci "svatba"
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?