Jak nazdobit zábradlí?

Nemáte nějaké tipy, jak nazdobit takovéhle zábradlí? Do rohů bych dala takvé ty stojany s květinami (budou na obřadu a pak je někdo převeze. Ale nevím, jak to ozdobit dál, napadá me jen obmotat to bílou organzou, ale nvím. Uvítám jakékoli tipy, děkuji :)
Odpovědět
Svítící město přímo vybízí vyzdobit zábradlí svítícími žárovičkami :) Ale záleží, jaké je tvé "gusto" ..
Odpovědět
přesně určitě světýlka!!! :)
Odpovědět
Záleží na tom, kolik do toho chcete investovat. Já osobně bych na spoje zábradlí dala květinové koule, (klidně umělé) dolů spustila organzu až na zem, aby se zakryly stojny, poté, podle toho jak je zábradlí dlouhé, bych z organzy udělala mírný oblouk od květiny ke květině. Pokud je zábradlí příliš dlouhé, př.2m, do středu zábradlí bych opět dala květinovou kouli. Tento oblouk se může ještě nahoře přichytit přes zábradlí a vznikne Vám taková výplň. Doufám, že jsem to popsala srozumitelně, těžko se popisuje to co je v hlavě :-) Světýlka se vybízí mezi zábradlí, ale již je to cenově náročnější. Můžete to to oživit i nějakým břečťanem, ale pozr, je jedovatý a pokud tam budete mít děti, tak raději ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Světýlka!!! bude to krásné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V naší nabídce najdete krásný světelný řetěz v teple bílé barvě a s dekorativními 5 mm baňkami :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamufle: Dobrý den , i já bych zde volila světýlka , ale nejdříve než bych dala světýlka , zábradlí bych trochu zakryla neprůsvitným materiálem , aby se zdůraznil efekt rozvícených světýlek , a do rohu bych též volila květiny ve stojanech . Z fotky nelze rozeznat , zdali je prostor veliký , nebo menší a proto bych volila , něco co bude zároveň i praktické a nezabere tolik místa . Přeji příjemný zbytek dne . Bára S.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?