Hnědo zelená svatba

Děvčátka chtěla bych svatbu sladěnou do hnědo zelena, hnědá by byla taková čokoládová a k tomu zářivější zelená, někde jsem to viděla a strašně se mi to líbilo, bohužel ted tu kombinaci nemužu najít a ani tady jsem zatím nic podobného nenašla. Nemáte některá stejně sladěnou svatbu? Nebo některé dekorace k prodeji?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, já jsem sice takhle laděnou svatbu neměla, ale když jsem hledala inspiraci pro naši svatbu, tak jsem o této barevné variantě taky přemýšlela. :-D Takže mám nějaké orbrázky uložené - posílám...:)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
ježiš to je užasný přesně tohle jsem potřebovala děkuju mockrát :))
Odpovědět
@denisakro to je užasný přesně tohle jsem potřebovala děkuji mockrát :)
Odpovědět
Hnědo-zelená kombinace je super - my Vám můžeme nabídnout v těchto barvách ubrousky, orgnazy, stuhy, vlizelíny, dekorace, balónky atd. Na naší nabídku se můžete podívat do našeho e-shopu nebo osobně se přijet podívat k nám. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika87s není zač...:)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte originální krabičky na výslužky v bílé barvě doplněné hnědou saténovou stuhou. Více na mém webu
Odpovědět
Profilova fotka
Mohla bych Vám doporučit krásné šatičky v těchto barvách pro Vaše družičky i pro maminku nebo svědkyni - například tyto:
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, dovoluji si také nabídnout něco ze svých zelených zásob koukni na mé inzeráty-> http://www.beremese.cz/market/seller/... Díky Iva
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, právě připravujeme zeleno-bílo-hnědou pro nevěstu. Připravili jsme pro ni 3 různé zeleno-bílé moodboardy v rozdílných stylech a podle toho, který si vybrala zajišťujeme styling a dekorace. Zrovna pracujeme na pozvánce na svatbu:) Který styl byste zvolila vy?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?