,,Hipster" svatba

Ahoj nevěsty, potřebovala by jsem poradit s inspirací na hipsterskou svatbu.Budu vděčná za jakékoli nápady a rady. Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
V čem konkrétně potřebujete poradit? :-) Jelikož mám za sebou uměleckou školu, potkala jsem "hipstrů" hodně, podobných svateb ale jen pomálu. Kytice se na hipsterskou svatbu hodí s přídavkem květin, které rostou běžně v přírodě (šípky, ostružiny), klidně v kombinaci s pivoňkama, nevěstiným závojem, atd. Většinou se moc nehodí růže nebo tulipány. Ohledně šatů, nevěsty často volí netypické šaty - např. krátké po kolena. Nejdůležitější je ale samozřejmě oblek ženicha a svědka. Může vypadat např. jako na fotografii, co posílám. Fotka není přímo z "hipster" svatby, ale brali se velmi mladí lidé, proto je také tímto ovlivněna. Výzdoba je vhodná ze starých věcí, klidně při výzdobě využít starý flexaret a podobně :-), hodí se juta, k dispozici mohou být hostům jednorázové foťáky na film :-) Ideálně černobílý nebo prošlý barevný film (ten se ale dost špatně shání)
Odpovědět
@huwik Díky...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje představa je, hodně přírody, žádné nobl nádobí, uvolněná atmosféra...
Odpovědět
@laire ta první fotka je úžasná, taková svatba by se líbila mě :-) Díky za inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yhobka Jestli chcete hlavně inspiraci ve formě fotek, doporučujeme portál greenweddingshoes tečka com. Věřte, že vám půjde hlava kolem;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?