Floraton a velkoobchody s květinami Praha

Má někdo zkušenosti s nákupem ve Floratonu nebo v jiném velkoobchodě s květinami v Praze? Na telefonu mi ve Floratonu řekli, že je možné nakoupit bez jejich registrace pro květinářství, ale bude to o 20 % dražší. Jinak mám živnosťák, ale na Výrobu, obchod a služby neuvedené...Bohužel než jsem se stačila zmátořit s doplňujícím dotazem, pán zavěsil :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já sem si byla objednat kytky v Lipencích na tržnici a pán byl super, ochotný a živnosťák po mě ani nechtěl 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@kachna18789 dobrý den, můžete i do Storge, tam o žádném příplatku nevím ;-)
Odpovědět
@ppawlusha Nám ve Storge ale řekli, že se musíme zaregistrovat a pak odebírat určité množství květin :-| :-| . V Lipencích chtěli tedy živnosťák, ale protože je to pro nás na druhém konci Prahy, tak jsme nakoupili ve Floratonu/ Van Vliet s tou 20% přizážkou a i tak to bylo levnější než v květinářství.
Odpovědět
@lekulina Děkuji moc, to je důležitá informace, protože ceny nemají nikde zveřejněné, tak si to ani nemůžu předem porovnat.
Odpovědět
Profilova fotka
@lekulina Aha, tak o tom určitém množství nic nevím, ale vím, že i třeba známá tak nakupuje jednou za uherský rok a žádný problém nikde nebyl. Ta registrace je rychlá, stačí ji udělat na prodejně. Ale ceny samozřejmě porovnáte až na místě
Odpovědět
@kachna18789 Nejlepší je se tam zajet podívat, asi taky záleží na ročním období. Kupovala jsem v srpnu nevěstin závoj za 800.- Kč, celkem bylo ve svazku 25 velkých a bohatých stonků a hotenzie 5 ks těch obřích bylo asi za 350,- Kč i s tou 20% přirážkou. Ještě je tam kousek zahradní škola a mají tam školní prodejnu květin, ta byla bohužel přes prázdniny zavřená, ale prý tam mají taky květiny za dobré ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, nevite za na Morave (olomouc, brno) nakoupim v nejakem velkoobchodu bez registrace? Ono kdyztak tchan ma zivnostnak, dela mimojine rizikove kaceni a i satba stromu taky. Ale kdyby to slo bez toho, byla bych rada. Miva to hekticke. Dekuju😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?