Co použít na stoly?

Profilova fotka
Holky potřebovala bych radu. V místě, kde budeme mít večer raut vyměnili stoly. Původně jsme to plánovali nazdobit trošku do rustiálního stylu, protože je to venkovní posezení pod střechou, v druhé půlce jsou dřevěnné sloupy a šlo by to k tomu. Teď mě bylo od kamarádky řečeno že ty nový stoly jsou děsně divný a že teda neví. Jiné shánět nebudeme, nenapadává vás, jak stoly nazdobit? Původně jsem myslela, že by se dal jutový pás doprostřed, svíčky, máme objednananý na výzdobu kytky. Teď přemýšlím, jestli nedat místo toho spíš ubrus nebo jsem ještě viděla jako běhoun krajku. Přiznám se, že moc umělecké oko nemám a kamarádka co mě měla pomoci se na mě vyprdla. Veškeré nápady uvítám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych zvolila ubrus a jestli to chcete trochu do rustikálna, tak bych volila i jutový pás. Ony pod ubrusy nebudou ty stoly vidět:-)
Odpovědět
Ahoj. Na tyto stoly bych určitě volila ubrusy, klidně obyčejné bílé a dozdobit je můžeš tím jutovým pásem.
Odpovědět
Přesně jak píšou holky, taky máme v místě hostiny divný stoly, takže jsme domluvení, že budou zakryté bílými ubrusy. A na to dát to, jak jsi to měla vymyšlené - jutový pás, svíčky, kytky.
Odpovědět
Profilova fotka
původně jsem se chtěla ubrusu vyhnout, protože jejich k zapůjčení jsou děsný ale když je zkusím někde posehnat nový tak to tak bude asi nejlepší :-) on svatební oběd bude v restauraci,kde to půjde nazdobit samo tak jsem myslela že, ten raut nebudeme tolik řešit ale když jsem viděla co by na tom bylo za ubrus, tak jsem vymýšlela alternativy bez něj :-) díky za rady, udělám to tak :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?