Co budete mít na svatebním stole jako výzdobu?

Profilova fotka
Co budete mít na stole jako výzdobu? Postačí, když budu mít bílé ubrusy, světle růžovou organzu uprostřed, místy kvítky, ob stůl svíčku? Co ještě se dává
Profilova fotka
@pkorinkova Na stole můžeš mít organzu , ale i nemusíš , záleží , jak by jsi si to představovala , v jaké barvě by jsi chtěla mít sladěné dekorace atd. Ale v dnešní době nevěsty mají na stolech organzu . Na stole může být položený bílí ubrus na něm ve prostřed organza , ale nemusí ..mužeš do prostřed dát plátky růží , kamínky , korálky , srdíčka , záleží na tobě. Ovšem je dobré mít i zde vhodnou dekoraci né přiliš velkou , aby jste na sebe viděli .A zase je zde milion druhů , ať už tvar do piramidy , oblouku atd ... nebo čistě jen prodlouženou .. můžeš na stůl i volit svíčky ve skleničkách nebo v kalíškách , vypadá to hezky .. můžeš mít i kytičky ve vázách .. to už je na tobě ale jak už jsem zmínila né příliš vysoké , aby jste na sebe viděli...taky záleží v jaké barvě by jsi si to představovala ?
Profilova fotka
Na stůl si přece dej, co chceš, a neřeš, jestli to stačí nebo nestačí. Za mě říkám: méně je více a hlavně, pokud se budou stoly po jídle přestavovat, aby bylo místo na tanec (a i kdyby ne), organza a další serepetičky na stole akorát překáží.
@pkorinkova Souhlasím, že méně je více. Teď jsme byli na jedné svatbě a pro samé serepetičky na stole jsme si neměli ani kam postavit skleničku s pitím (případně ji někdo vylil, když ji zrovna postavil na nějaký kamínek nebo korálek, nebo co to všechno na tom stole bylo).
Profilova fotka
pokud chceš mít stůl takto jemný, doporučuji založit vinnou skleničku - stůl to jemně obohatí a není to žádná ptákovina ;) a nezapomeň, že mezi dekorace samozřejmě také patří meníčko pro každého, jmenovky a hezky složený ubrousek v talíři, takže o to, že stůl bude vypadat chudě se vůbec nemusíš bát :)
Ahojka, ja pripravuji vyzdobu pro neter, budeme mit vse fialovo-bile. Kaminky, listky na stul , zidle ozdobene masli a kvetiny na stole. Jinak jmenovky a harmonogram.
Profilova fotka
@pkorinkova Já jsem si dělala svatební tabuli, tak jak jsem to cítila - měla jsem organzu, svíčky a kamínky. Vypadalo to hezky a něžně. Určitě nedoporučuji stůl mít moc přeplácáný - v jednoduchosti je síla. Navíc, aby pak hosté nemuseli řešit prostor k postavení skleničky, odložení věcí atp.
Temu zamykam jako duplicitnu. Poprosim pouzi vyhledavac. Napr. http://www.beremese.cz/diskuse/vyhled...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?