Bordó-zelená nebo bordó-hnědá svatba?

Ahoj holky, co myslite, jaka kombinace barev by se hodila vice? Svatba na statku... :-) diky moc
Odpovědět

Odpovědět
ahoj, mně se víc líbí ta bordó se zelenou. Hnědá mi přijde taková smutná...
Odpovědět
bordó i hnědou bych spíše dala dohromady s krémovou :-) a když bordó tak s limetkově zelenou :-) Ale záleží co se líbí Vám 8-)
Odpovědět
@zero_obaly jako napr. tuto?
Odpovědět
@roozenka jako třeba tyto naše ubrousky http://www.beremese.cz/shops/bryndaky... :-)
Odpovědět
@zero_obaly diky, tak to vypada hodne dobre. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka Bordo je tmava, volila bych k tomu nejakou svetly odstin hnede nebo vyraznou zelenou.. s tou limetkovou by to mohlo byt zajimave :-) ale bacha je tam tenka hranice, kdy to bude jeste vesele a vkusne a kdy to zacne byt klaunovsky barevne
Odpovědět
@martaveg No prave, jak rikas, ta komediantku byt nechci. :-D Barvy vocamcad pocamcad. :-D
Odpovědět
Na mě je to tmavé, bordó se mi sama o sobě na svatbách také moc nelíbí, v kombinaci s hnědou nebo tmavě zelenou už mi to nepřipadá vůbec svatební a nedovedu si k tomu představit ani bílou nebo champagne...
Odpovědět
Určitě bordó se zelenou :) Hnědá je smutná.Měla jsem také bordó a je to optimistická barva. Mimochodem, zbyla mi použitá i nová organza, pokud byste potřebovala. Magda
Odpovědět
@magvan Diky, aha, no jo tahle vyzdoba. A kolik metru? Diky moc
Odpovědět
Podívejte se do mého bazárku - je tam použitá i nová organza, co nám zbyla ze svatby. Ještě dnes jsem dost zlevňovala ceny :) Jinak také ještě můžu nabídnout bílé nebo bordó potahy na židle (bordó tedy jen 2ks pro novomanžele), pošlu kdyžtak foto do mailu :) M.
Odpovědět
Profilova fotka
ja tiez bordo na svadbe nemusim, myslim ze sa daju vybrat krajsie farby aj na svadbu na statku. A s tou zelenou mi to uz k sebe vobec nejde.
Odpovědět
@kacenkakaca @meduzka18 Ani tato kombinace? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka no tak tohle vypada hezky. :-) Ale zalezi z coho vsetkeho by spocivala vyzdoba. :-)
Odpovědět
@roozenka jo, kytka to není ošklivá, ale nepůsobí na mě svatebně. Neříkám, že vše musí být bílé, krémové nebo pastelové, ale tohle se mi jako kombinace moc nelíbí
Odpovědět
Článek se načítá
@meduzka18 vyzdoba skoro zadna, jednoducha v rytmu babiho leta. :-)
Odpovědět
@kacenkakaca To mas pravdu, ano, ani ja nejsem typicka nevesta. :-) Tak super, diky, ja se s tim nejak poperu.
Odpovědět
@meduzka18 Jukala jsem na tvou svatbu a presne tuhle lila barvicku bych potrebovala na svatbu me skoro tchynky. :-) A moc pekne jste to meli. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka diky moc, ja fialovu milujem, takze to bola jasna volba. :-) A v tejto brave sa toho da zohnat vela. :-)
Odpovědět
@meduzka18 Shanim druzickovske saty na me. :-) Nemas tip?? :-) diky
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka netusim, my teraz v cervnu taky jdeme na svadbu svagrinke a uz som nieco obehala v Prahe, ale vobec nic sa mi nepacilo a z netu sa bojim objednavat. Uz neviem kam ist pozerat. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?