Barva svatby fuchsia nebo zlatá (champagne, atd.)?

Profilova fotka
Nevím si rady, líbí se mi víc ta krémová, ženichovi je to jedno a celá má rodina chce fuchsiu :D Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Píšeš, že svatba bude v říjnu? Tak na tu by se mi více líbila ta krémová - je to takové podzimně romantické:) úúplně si to umím představit:) Já budu mít fuchsiovou a svatbu mám v květnu. Ale záleží na tobě;)
Odpovědět
Náhodou jsem klikla a pokud teda můžu radit - nad tou zlatou/champagne jsem vůbec neuvažovala dokud jsem ji neviděla tady u tebe :-) Je perfektní, méně typická než ta fuchsiová a na říjen je ideální! Souhlasím s molynka.
Odpovědět
Profilova fotka
Že jo? To si přesně říkám. Kašlu na ostatní a fakt asi půjdu do ní :))) Moc děkuji :) Ta fuchsiová bude na jaře nádherná, koukala jsem na Tvé fotky-jsou krásné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, bych řekla, že jsem tohle přesně potřebovala slyšet!! Podvědomě ji chi víc, takže díky moc! Jééj, mně se tak ulevilo, já byla fakt bezradná :D
Odpovědět
:-) Je to tvůj den a pokud manželovi to bude jedno, tak se nenech zlanařit od rodiny:-) Na říjen se opravdu moc hodí!
Odpovědět
Profilova fotka
Líbí se ti krémová a ženichovi to je jedno? Tak to je snad jasná volba :-). U našich taky poslouchám věty typu - za naší stranu by se nám líbilo tohle.... Ale já jsem nevěsta a mám právo veta :-). Takže nevím nad čím váháš. Krémová je krásná :-)
Odpovědět
Krémová bude krásná a pokud se líbí vám, neřešila bych to. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Líbí se mi strašně moc, ale chtěla jsem, aby se to líbilo všem, a když vím, že z mé strany skoro nikomu, tak váhám. Ale asi máte pravdu, je to náše výzdoba a ženichovi je to jedno, takže je to moje výzdoba :D Jsem ráda, že se Vám ta barva líbí, mám pocit, že v tom nejsem sama :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně bych šla 100% do béžové!! Je nádherná...jednoduchá, elegantní... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dixit vsaď se, že až tu výzdobu uvidí, tak se jim bude líbit :-). Udělej to podle svého a vol béžovou. Kolikrát mě se stalo, že mě zrazovali, jak to bude vypadat blbě a pak byli opravdu překvapeni výsledkem :-) a moc se jim to líbilo. Prostě dej na svoji intuici ;-)
Odpovědět
Ahoj, taky jsem se rozhodla ladit výzdobu do krémova, šampaň!Fotku jsi vybrala krásnou, já zatím váhám, jak to pojmu, ale barva je jasná :-) ! jak tady holky píšou, není to taková ta klasika...
Odpovědět
Profilova fotka
taky se mi více na období podzimu líbí ta krémová, vypadá luxusně :)
Odpovědět
Článek se načítá
Výzdoba v krémové na tvojí fotce mi připadá mnohem slavnostnější, elegantnější , než ta fuchsiová. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dixit : hezká je ta krémová .. už jsem zde nedávno psala do jiného příspěvku, že je to Vaše svatba , záleží na Vás jakou barvu chcete a pro jakou se rozhodnete .. hodně štěstí přeji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já v tom mám od začátku jasno, vždycky jsem chtěla champagne a zlatou, ale pár měsíců zpátky jsem ji doplnila ještě jemně fialkovou... (i když úvahy byly různé i nad zlatohnědou a tak, ale nakonec jsem se vrátila k původním představám) Ty dvě barvy mě totiž přesně vystihují, moje NEJ! :-)
Odpovědět
Já jsem se moc dlouho nerozhodovala, pro mě byla jasná krémová. Za sebe doporučuji :), líbí se mi nejvíc...
Odpovědět
My jsme nejdřív vybrali restauraci a protože v restauraci mají židle potažené zelenkavou textilií vybrali jsme zelenkavou a k tomu fialkovou a vše doplněné bílou. Mám ráda sladěný interiér a židle by se potom dost tloukly třeba s červenou ...
Odpovědět
Profilova fotka
Moc všem děkuji za názory, už je rozhodnuto :) Objednala jsem si pro jistotu nějaké serepetičky v krémové, aby mě už nikdo nepřemluvil :) Holky, moc díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Také se přidávám pro krémovou. Budeme ji mít také:-) Svatba bude sice v červnu, ale zlatá je pro mne elegantní a nadčasová. A navíc se skvěle vybírají doplňky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?