Musí mít svědkyně sladěné šaty s barvou svatby?

Profilova fotka
ahojda, mám dotázek. Budu mít svatbu do růžovo-bílé. musí mít svědkyně sladěné šaty s barvou svatby? ségra mi jde za svědkyni a už si pořídila krásné, ale zlaté!
Odpovědět
Profilova fotka
Nemusí být sladěná ;-)
Odpovědět
Musí - nemusí, to záleží na nevěstě, jak moc chce mít co sladěné, na to nejsou žádná univerzální pravidla :-) jestli jsi chtěla, aby měla šaty sladěné s tvýma, nebo s kytkou nebo nevím s čím, tak jsme se měly předem holky domluvit!! Stejně jako ona to mohla konzultovat s tebou, než si je koupila. Copak vy to spolu neřešíte? :-) chyba v komunikaci. Teď to budeš muset rozštípnout ty, jestli jí šatičky dovolíš nebo ne :-)
Odpovědět
ahoj ja osobně si myslim že ne , mě osobně by totiž do ružove nikdo nedostal a jestli jo tak bych měla asi tak otraveny obličej že by to kazilo celou svatbu 8-( hlavně at se ona sama citi krasně a pohodlně a bude cela svatba v pořadku :) a spokojenosti :)
Odpovědět
Samozřejmě, že takový zákon ještě nenapsali :-D Záleží na nevěstě
Odpovědět
Profilova fotka
V tomhle nejsou vůbec žádná pravidla a myslím si, že je úplně jedno, jakou barvu budou mít její šaty, tedy pokud na tom nějak extra netrváš. Příteli půjde za svědkyni ségra, která bude ráda, když na sebe něco sežene (je těhotná) a mě půjde za svědka brácha a jediné na čem si trvám je, že bude mít oblek ;-)
Odpovědět
Ahoj mě připadá zbytečné ladit svědkyni. co potom svědek ženicha a celá svatba? a je zbytečné někomu diktovat jakou barvu si obléct. Každý chce vypadat na svatbě dobře i svědek i hosté takže si každý bude chtít obléct dle svého názoru to co mu nejvíc sluší.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si, že když už si dáváš tu práci, svatbu sladit, je hezké mít sladěné alespoň nejbližší svatebčany. Já všem řekla, že svatba je fialová, ať si jdou v jaké barvě chtějí, ale aby se oni necítili špatně, že neladí :o)
Odpovědět
Me svedkyne/sestrenka pujde v cernych hezkych sateckach a vubec mi to nevadi ;) Pokud netrvas na ladeni hostu byt nejblizsich - rodice, svedci, druzicky apod., tak je to podle me jedno :) ale zase na druhou stranu zlaty saty pro svedkyni mi prijdou trosku jako ulet :D
Odpovědět
Jak psali holky, záleží jak moc je pro tebe důležité, aby byla sladěná s barvou svatby.... Osobně by mi to bylo jedno, ale vím, že je tu hodně nevěst co vybírají šaty družičkám, aby ladily... Měla by jsi si napřed sama rozmyslet co vlastně chceš a pak to probrat se sestrou... Jestli jsou to nové šaty jen pro tuto příležitost, tak to bude náročné ji říct, že ne :) Ale co dělá hodně nevěst (a mě to přijde slušné), že družičkám šaty nechají ušít či koupí, pokud je chtějí mít sladěné...
Odpovědět
Můj názor je, že to sladěné být nemusí, aby to zase nevypadalo moc uměle, když všichni budou do růžova. Klidně ať si nechá zlaté šaty. Co by bylo fajn, kdyby svědek měl zlatou kravatu, aby trochu ladil se svědkyní, nebo pokud máte duhou svědkyni, tak aby měla taky něco do zlatova. Mohlo by to vypadat pěkně. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim si ,že nemusí bylo by to asi až moc, máme taky bílo růžovou, má šaty joné barvy, ale trochu růžové tam má, mě spíš jde o to aby byla sladěná se svědkem, třeba krvata do barvy šatů :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?