Jak obléci svatební svědkyni?

Ahojte, jaké šaty budou mít vaše svědkyně? V barvě svatby nebo jiné? Jak na to svědkyně reagují :-) ? Nechávají volbu na vás nebo vybírají samotné? Moc děkuju ;-)
Odpovědět
1
2
Ahoj, no já všem plánuji říct, že by bylo dobré kdyby měli něco červeného a když se mě holky ptaj co na svatbu, odpovídám červené šaty :) jestli se podle toho zařídí nevím, ale moc jim do toho mluvit nechci.
Odpovědět
Profilova fotka
@batak Ahoj já nechávám výběr šatů na svědkyni. Ať si oblékna a vybere sama co uzná za vhodné a v čem se bude cítit dobře :-)
Odpovědět
Já do oblečení nemluvím nikomu.. Členové rodiny se prý budou barevně přizpůsobovat, protože chtějí ladit s barvou svatby.. ale jinak jsem všem říkala (včetně svědkyně), ať volí barvu, jakou oni sami chtějí, aby jim v tom bylo dobře..
Odpovědět
Profilova fotka
@batak to bylo první na co se mě moje njúžasnější svědkyně zeptala..v jaké barvě budu mít svatbu :-D :-D :-D :-D :-D a už hubne do zlatých šatů :-D :-D :-D ale měla by zastavit ,nebo ji nebude za mnou vidět :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já to nechávám na svědkyni, já chci ladit se ženichem, zbytek je mi fuk :)
Odpovědět
Profilova fotka
Puvodni napad byl ze ja budu mit saty bile s vinovym akcentem a ona cervene s bilym, nicmene ja mam nakonec saty zlate a vinove budou jen ruze a dekorace, takze ted ma vlastne volnou ruku jake saty si vybere. Znam jeji vkus a verim, ze nezvoli neco, co by mi vadilo :-) Rodicum jsem naopak zakazala mit na sobe barvu svatby, ale celkove mi jde spis o to, aby pary ladili k sobe nez aby vsichni ladili ke mne.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to nechala na ní, mě se moje svědkyně (ségra) sama zeptala, zda chci, aby měla tu nebo jinou barvu, já to nechala úplně na ní, a oblékla se krásně. Nakonec se moje kamarádky všechny úplně náhodně sladily do téže barvy (malinovo-lososové či korálové), takže to vypadalo krásně! Závisí na typu holky, někdo naopak chce poradit doporučení, někdo se vzpouzí, aby měl neslušivou barvu (blondýna si asi těžko oblékne zelenou nebo oranžovou)...je to o diskusi.
Odpovědět
Profilova fotka
@batak Ahoj, sice bydlim v Anglii, ale jakmile jsem pozadala svedkyni aby byla svedkyne hned se me zacla ptat co chci aby mela na sobe , a jakych barev bude svatba a spolecne sme se divali i na net a na obchody do kterych pujdeme :-) Mam stesti ze ji mam ;-) Budu ji saty etc platit.
Odpovědět
Profilova fotka
Nechám to na ní, zná mě, ví jak plánujeme svatbu a je hlavně skvělá baba a můžu ji 100% věřit
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Pro svedkyne jsou vhodne kratsi koktejlove saty . Ne ale moc kratke. Pro inspiraci kukněte na naše stránky.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem teda nikoho nenutila do žádné barvy ani typu šatů. Pro mě není svědek doplněk, ať si oblékne, v čem bude krásná, ne? To je snad důležitější než aby ladila s ubrousky na stole ;-)
Odpovědět
Obleče se sama, je to dospělá samostatná bytost. Ženský, neblbněte. Vždyť to není panenka. A svatba není divadlo.
Odpovědět
Článek se načítá
@beatrice7 taky si to myslím
Odpovědět
Profilova fotka
moje sestra to taky nechala na mě, ať si vyberu co chci, akorát měla přání, že bych nemusela jít v mých společenských černých kalhotách a černé halence ale mít něco barevně veselejšího, tak jsem si kvůli tomu koupila nové šaty, ale dbala jsem hlavně na to, co sluší mě a na finanční situaci. Určitě by jí nevadil ani ten černý komplet, takže jsem to zas tak moc neřešila a spíš když mě něco zaujalo ve výloze, šla jsem se podívat, koupit si za každou cenu něco by smysl nemělo. Rozhodně sem asi neladila vůbec s nikým, ale slušelo mi to zřejmě velmi, když se moje vlastí teta ptala, jestli to v těch rudých šatech je nějaká sestry kamarádka:D
Odpovědět
Ahoj, koupila jsem si na svatbu mé nastávající švagrové tyto šaty: http://www.bonprix.cz/vyrobek/sifonov... , myslíte, že se hodí pro svědka?
Odpovědět
Profilova fotka
Nechala jsem svědkyni volnou ruku. Věděla, jaká bude barva svatby, ale fialové šaty cíleně nehledala a nakonec si koupila fialové, které perfektně ladily s fialovou kravatou svědka ženicha :D Byla to vpodstatě náhoda. Moje část rodiny se sama od sebe částečně ladila do fialkova, ale nikoho jsem k ničemu nenutila.
Odpovědět
Profilova fotka
@mmonicecka Jsou pekne, ja myslim, ze je klidne muzes mit, a nevidim duvod, proc by se nemeli hodit:)
Odpovědět
moje svědkyne jde v černých koktejlkách a mě to nevadí....ptala se mě, zda mě to neva - neva....at jde v čem chce :)
Odpovědět
@mmonicecka mě se moc nelíbí, protože mají velký výstřih...ale já celkově nemám ráda velké výstřihy, přijde mi to laciné u všech šatů, i u svatebních i u jiných...
Odpovědět
Zase moc velký výstřih opravdu nemají ;) Možná se to tak zdá z fotky, ale není to tak ;)
Odpovědět
@mmonicecka mě přijde, že ano...já bych si je na sebe nevzala... daleko víc se mi líbí třeba tyhle: http://www.bonprix.cz/vyrobek/saty-97...
Odpovědět
Příjde. ... :D no tak když tak posuzujete jen podle obrázku.... já vím, jak vypadají ve skutečnosti ;) Tak jako nebudu se hádat, každý má nějaký názor ... ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučujeme pěkné koktejlky. Spoustu jich máme na našem webu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
když se mě ptají, řeknu jaká je barva svatby, ale netrvám na tom, nerada bych nutila lidi kupovat oblečení v barvě, kterou pak nebudou nosit
Odpovědět
holky podle mě fakt řešíte blbosti. Nechápu ten systém ladit všechno do jednoho odstínu. Už si představuji svého přítele v růžové nebo podobné košili. Jinak my budeme mít bílou výzdobu. Já bíle šaty a v čem půjde svědkyně a ostatní hosté je mi šuma fuk. Předpokládám, že všichni ví, že je to slavostní událost, takže si vezmou slušné oblečení v maximální kombinaci dvou nebo tři barev. A že tam někdo někdo kdo bude zářit všemi odstíny duhy. Ale i kdyby došel, tak to nijak extra hrotit nebudu.
Odpovědět
Taky všem říkám, že i kdyby přišli v riflích, bude mi to jedno, hlavně, že se cítí dobře a že přišli :-) Neplánuju jim diktovat, jaké si mají pořídit šaty. Barvu svatby znají, takže když budou chtít, můžou... nemusí :-)
Odpovědět
My to společně se svědkyní a družičkami vybíráme společně, a to tón v tónu, nikoli v barvě svatby, a moc nás to baví :) Mně se holky ptaly, jak se mají obléknout, já jim řekla, že je to na nich a ony se mě samy od sebe zeptaly, jaká bude barva svatby. Společně jsme se pak shodly, že se nebudeme slaďovat s barvami výzdoby (to mi přijde nevkusné, ale neberte si to nikdo prosím osobně, je to pouze můj názor), ale že se sladíme společně tak, aby to bylo hezké a líbilo se to všem. A jak jsem už psala, všechny nás to moc baví a hlavně - mně by v životě nenapadlo nutit někoho oblékat se do jedné barvy a už vůbec ne se slaďovat do barvy svatební výzdoby. Moc nechápu smysl slaďovat ženicha a hosty do stejných barev, jako má ubrus nebo svíčka :-D
Odpovědět
Ahoj, já jsem měla požadavak co ne - červenou, bílou a černou. Jinak jsem byla svolná k čemukoliv. Ona sama si pak koupila šaty, které se jí líbily a její přítel měl kravatu ve stejné barvě. Svatba byla laděná do lila fialkové a moje svědkyně zvolila zelenkavou, která se mi taky moc líbí, takže to nakonec krásně ladilo. ;-)
Odpovědět
Nazor, ze je vam to fuk muze byt dost nebezpecny. Nedavno mi nekdo povidal, ze svedek prisel na svatbu v zabkach, kapsacovych kratasech a maskacove kosili. Taky mu zenich rekl, ze je mu to jedno :-) No ja uprimne doufam, ze nasi svedci jsou natolik inteligentni, ze jim dojde, ze svatba je preci jen slavnostni udalost :-) Ja jsem rekla, ze to s oblecenim nemusi nejak hrotit. Svatbu mame na statku, takze zadna velka vecerni by se ani nehodila. Zakazala jsem dziny, tenisky a bile saty pro damy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a to me byse libilo, kdyby prisli lidi v riflich a kosilich:D bohuzel mam obavy ale, ze se vsichni budou chtit vysnorit...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?