Dává se svědkům a otci jen větší vývazek nebo korsáž?

ahoj...řeším takový problém - máme 2 svědky - dává se jim jenom nějaký větší vývazek nebo stejná korsáž jako ženichovi a to stejné řešíme i u otce....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my budeme dávat korsáž ve stejném stylu jako bude mít ženich, jen o něco drobnější;-) Svědkům i rodičům:)
Odpovědět
My jsme to měli takhle, ženich korsáž růže plus hortenzie, svědek korsáž mini růžička plus hortenzie, otcové korsáž hortenzie, svědkyně a maminky do ruky zmenšeninu mojí kytky, ostatní vývazky, bylo to moc hezké :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě osobně se korsáž s květinou nelíbí..tak jsem to vyřešila tak, že jsem ženichovy a svědkům nechala uvázat větší vývazek než měli ostatní :) a pak maminkám a svědkyni jsem do ruky nechala udělat menší kytičku jako jsem měla já ..
Odpovědět
Dobrý den, rodičům a svědkům (doprovod svědka se počítá jako svatebčan) se dávají větší vývazky než ostatním svatebčanům :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Korsáže pro světky i pro tatínky můžeme jen doporučit... měla by být odlišená, ale dle nás to vypadá velmi pěkně :) Posíláma nějaké ukázky.. Pěkný den KA Dominique
Odpovědět
Profilova fotka
Nasi svedci meli totez co my, jen v drobnejsim provedeni, takze svedkyne kytici a svedek korsaz (ruze). Maminky a tatinkove meli kytice a korsaze z jinych kvetin (gerbery a minigerbery) a taky spise drobnejsi. Ale je to jen na tobe, kazdy si udela jak se mu to libi, resp. jak si to preje nevesta, ostatni se musi prizpusobit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Myslím si,že to je na každém jak si to chce udělat :-) My taky budeme mít pro svědka a tatínka korsáž,jen bude malinká.Ženich bude mít růži a hortenzii :-)
Odpovědět
Je to na každém. U nás měl korsáž jen ženich a pro rodiče a svědky jsem si udělala nádherné voničky.
Odpovědět
jak píše většina je to na každém. U nás všichni měli vývazky stejné i svědci a jenom ženich měl růžičku. Nechtěla jsem svědky odlišovat od ostatních, proč taky? Jediné co měli svědci jiné než ostatní bylo to, že měli stejné kravaty (vlastně měli celé oblečení stejné).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?