Chci být nejlepší svědek :)

Název mé diskuze zní asi dost sebevědomě, ovšem opak je pravdou taková nejsem :). Byla jsem požádána mou nejlepší kamarádkou,abych jí její krásný den odsvědčila a zároveň pomohla se všemi přípravami. Hrozně moc si toho vážím a v žádném případě jí nechci sklamat. Proto vás chci požádat o jakékoli rady, je to moje premiéra. Zajímalo by mě čím vám třeba váš svědek "vyrazil dech"? Na co nesmím zapomenout? Beru na sebe velkou zodpovědnost za tuto svatbu a proto chci být alespoň jednou "nejlepší" :) Moc děkuji za jakoukoli radu.
Odpovědět
Profilova fotka
@samanta001 to se ptej spis nevesty, co od svedkyne ocekava.. ja bych to nehrotila, hlavni je, abys mela na obrad s sebou doklady ;-) (je je ze vsi te zodpovednosti - byla jsem svedkyne a k tomu licila nevestu, maminku, tetu a sebe - zapomnela doma). ostatni je na vasi vzajemne dohode, zadna striktni pravidla a povinnosti nejsou. bud k dispozici, neveste pomahej, pokud bude na nervy, vem ji nekam ven uklidnit
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, určitě hodně pomužeš tím, že ve svatební den budeš se vším k ruce, aby se nevěsta o nic nemusela starat. Projděte si spolu před svatbou harmonogram celého dne a ty pak hlidej, aby bylo vše včas dodrženo. Bude Tě to stát spoustu litani a samotnou svatbu si moc neuzijes, ale pro nevěstu to bude největší pomoc a celá svatba pro ni bude daleko méně stresova. Jinak pak svedci mohou mít proslov nebo třeba připravit nějaké hry nebo kdybys třeba dala dohromady video z fotek ženicha a nevěsty, to by taky určitě mělo úspěch :-).
Odpovědět
@samanta001 Tu intenzitu pomoci si urči napřed s nevěstou, aby jsi ji třeba velkou iniciativou neobtěžovala. :-D :-D :-D
Odpovědět
Děkuji za rady... No po celou dobu příprav jsem nevěsty pravá ruka, snažím se jí pomáhat se vším o co mě požádá. Vím, že odemě očekává vytvoření svatebních novin, takže pokud by jste měli nějaké rady co do nich dát a co naopak ne budu ráda. Nějaké rady na večerní zábavu? (nic dlouhého, ale vtipného).
Odpovědět
@adrianapetrova Úplně nesouhlasím s tím, že si to neužije. Záleží výlučně na tom, co nevěsta čeká (a taky co svědek plní), já třeba očekávala jen, že přijde včas (nepřišla :-D ), zašněruje mě do šatů, podepíše se ouřadovi a večer zorganizuje hru s botama a otázkama. Nikdy bych svědka nepověřila tolika úkoly, aby se z něj stal koordinátor namísto hosta a svatbu si neužil.
Odpovědět
Profilova fotka
@samanta001 hlavně jí buď oporou a kámoškou :) já měla svatbu teď v sobotu a svědkyně byla úžasná. Už jen tím, že mi chudák každou chvilku spravovala rozpojenou obruč. Prostě jen buď s nevěstou, buď jí pořád na blízku, kdyby něco potřebovala, jinak si s tím hlavu nedělej ;) Já jsem svědkyni zaúkolovala jen tím, jestli bude ještě se švagrem moderovat tombolu, jinak jsem po ní nic nechtěla. Ona sama pak vymyslela hru s botama a ještě otázky.. odpovědi jsme psali na destičky :) To bylo celé. Jen ji ukaž, že jsi kámoška a že se na tebe může spolehnout ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 Já sem také nemluvila o Tobě ;-). Samozřejmě záleží, co po ní nevěsta bude chtít. Ale že se může stát, že toho bude hodně, to může. Znám X takových případů kolem mě, kdy svědkyně pak na svatbě lítala jak hadr na holi a nic z toho neměla. Proto jsem to napsala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?