Zkracovali někomu z vás svatební šaty?

Profilova fotka
Holky,mám asi o 5cm delší šaty a když jdu, musím je nadzvedávat,ale to nechci...zkracovali někomu z vás v salonu šaty, jde to bez problému?? Není to poznat??
Odpovědět
Profilova fotka
já mám stejný problém ale zkrátit nejdou budu mít vysoké podpadky a platformu ( jsem malá a každé šaty mi jsou dlouhé)
Odpovědět
@radulka57 já jsem měla zkracované šaty hodně (cca necelých 10 cm), to že si je musíš nadzvedávat je úplná blbost, to ti musí zkrátit, takhle by ses buď při chůzi zabila, nebo je roztrhla. Poznat to není, samozřejmě pokud se nekoukáš na šaty zevnitř :-) a problém to není, se zkracováním se počítá. Ne všechny nevěsty mají 180 cm :-) Akorát jedině u čeho je problém se zkracováním, tak jsou krajkové šaty.. tam to jde hůř.. to chce pak podpatky..
Odpovědět
Profilova fotka
@sarinka88 Taky budu mít podpatky ale přesto jsou šaty delší..jako já to nechápu, ta baba byla asi slepá..moc dobře měla naměřený moje míry,kolik měřím a taky kolik cm bude mít podpatek..a rozhodne si kvůli tomu nemíním brát větší podpatek,to už by bylo fakt moc..měřím 157cm a podpatek 9,5cm. @hannnahs já budu mít saténové šaty tak myslím, že u této látky problém nebude, můžeš mrknout ke mě do alba, mám tam ty šaty na sobě..a u nich si myslím, že nebude poznat že jsou zevnitř nabrané nahoru
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 tak to pak opravdu naštve měla to udělat pořádně tak by to zkrátit měla, já mám právě z krajkou a v salonu jsem si je zkoušela s jejich botama a to je jen maly podpatek potrebuju tak 3- 3,5 cm platformu a podpatek ta 10-13 uvidime co seženu a pak myslím že to bude ok jinak mám 155 cm
Odpovědět
Profilova fotka
@sarinka88 Doufejme že se nezabiješ :-) Jako mě to taky naštvalo, měla míry a klidně si tam přidá několik cm, asi si myslí že do svatby vyrostu nebo co...
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 asi ano , no taky doufam chtěla bych tyto
Odpovědět
Profilova fotka
@sarinka88 Snad to bude ok, když to není nějaká jehla :-)
Odpovědět
Taky jsem je měla zkrácené, jen asi o 2 cm. Z lícové strany to vidět nebylo, ale odpoledne se mi ten lem začal otáčet směrem ven a to stehování samozřejmě bylo vidět, musela jsem to pořád rovnat. Docela mě to štvalo, ale jelikož šití nerozumím, tak netuším, čím to bylo... Připadalo mi, že je ten lem jakoby moc těžký na tak jemnou látku.
Odpovědět
@radulka57 tak u těhle si myslím, že by to mělo jít bez problémů! Jak jsou takhle nabírané, tak tam to fakt vidět nebude stoprocentně! Prostě ať ti to zkrátí, by si se opravdu zabila. Nehledě na to, že si furt nemůžeš držet šaty... čím bys držela kytku apod? :-D a už tak teda máš vysoký podpatek, takže fakt jedině vyžadovat zkrácení. A až ti to zabere, tak se rozhodně zkus projít, abys zjistila, jestli je to ok. Já jsem se po salonu procházela několikrát a několikrát to přesně na milimetry pomalu upravovali, abych nezakopávala, nezadrhávala a nebo aby to naopak zas nebylo až moc krátký ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs A nevíš kolik za to zkrácení budu platit? Do toho salonu, kde mi je šili je posílat znovu nebudu, je v Praze a já jsem v Brně,to dám prachy za poštu, nechám si to zkrátit normálně v salonu poblíž kde bydlím. Víš jak to zkracují? jen to nějak spichávají nebo zašijí?
Odpovědět
Profilova fotka
myslím si dle mého názoru že tím jak jsou ti saty nabírané tak to nějak takovým způsobem zkratí že je jestě někde zaberou tohle my rikali v salonu kdybych si vybrala takové šaty
Odpovědět
Profilova fotka
@sarinka88 Já se jen bála, že bude s tím problém
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@radulka57 snad nebude ale obavy chápu každá chce být dokonalá :)
Odpovědět
@radulka57 tak to netuším bohužel.. já jsem to měla klasicky v rámci půjčovného.. Ale jinak se ten kraj zašívá do kousíčku pevnější látky (teď jsem zapomněla, jak se tomu říká)... takže ten kraj je hezky pevný, drží, není vidět šití. Není to tak, že by to jen ohnuli a udělali pár stehů. Teda samozřejmě nemůžu říct, že to tak dělají ve všech salonech :-) ale co mi říkali, tak takhle by to mělo vypadat.
Odpovědět
záleží na zpracování šatů, já jsem měla taky delší šaty a zkrátit nešly - byl to tenky materiál, který by se začal třepit - můžeš juknou ke mně do albíčka. Boty jsem si nechala stejné (asi 3 cm platforma a 12 cm podpatek - taky jsou na fotkach) a akorát na obřadu jsem šla hodně pomalu, abych náhodou nespadla, ale potom to bylo uz v pohodě, buď jsem si je automaticky přichytávala, nebo to nebyl problém ... dokonce i když jsem se přezula jen do tenisek na náš bláznivý první tanec, bylo to úplně v pohodě - i na country :-). Takže pokud by šaty zkrátit nešly, nebála bych se toho ;-)
Odpovědět
@radulka57 Myslím, že by ti je opravdu měla zkrátit. Mne šaty celkově upravovala, zkracovala, vypasovávala korzet apod. A říkala, že to tak dělá pro každou nevěstu, že tyto úpravy nejsou problém, nemá každá nevěsta stejně velká prsa a není stejně vysoká...
Odpovědět
@radulka57 zkracovali mi je cca 10cm v salonu bez problémů. Jsem taky malinká, jinak bych v šatech nemohla chodit.
Odpovědět
Profilova fotka
@pipa Tak to jsem ráda...já právě taky se špatně pohybuju..jako kdyby to nešlo,tak bych to nějak musela přežít,že bych to nadzvedávala,ale to bych měla podle mě zkažený den..myslím, že moje látka půjde v pohodě, naštěstí nemám krajkové šaty.
Odpovědět
@radulka57 v tomhle mišmaši volánků to poznat nejde, takže zkrátit :-) Je dost nepraktické šaty nadzvedávat pořád :-( já taky budu zkracovat, sice mám o více jak 10cm víc jak ty, ale i tak, prostě ty šaty jsou snad na žirafy ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?