Zamluvené svatební šaty. Půjčí je i jiné nevěstě přede mnou?

Ahoj, zajímalo by mě, jestli potom, co si šaty zkusím, je odloží a do mé svatby už dalšímu nepůjčí, anebo je mezi tím, co jsem si je zkusila já, upraví, přešijí a půjčí ještě třeba pěti jiným nevěstám? Přemýšlím spíš o tom, nechat si šaty ušít, protože mě děsí, že až si je obléknu v den D, nebudou to už ty stejné šaty jako teď. Třeba je někdo natrhne a budou přešité opravované, nebo budou zaprané. Jakou máte zkušenost vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, že je půjčují i jiným nevěstám před tvou svatbou, s tím se musí počítat. Já doufám, že kdyby byly v nějakém stavu, kdy by na nich bylo vidět opotřebení, tak by mi je snad nechali vyměnit za jiné. Jsem schopná se kvůli tomu s nimi pohádat :-) Ale jaké, že? :-D Doufám, že to tak nedopadne a že budou v pořádku.
Odpovědět
Určitě je půjčují i jiným, z toho přece žijou :-) kdyby šaty půjčili jednou za rok, tak si moc nevydělají.
Odpovědět
Ahoj, budu mit site saty. Ale co si pamatuju kdyz mela sestrenice svatbu a ja pujcene taky - spolecenske, tak saty ktere si vyberes, se pujcuji dal na jine terminy, Ty akorat prijdes cca 1 tyden - 14dni pred Tvym terminem na zkousku a oni je zalozi dle aktualnich proporci a upravi na miru na svatbu. Takze je mozne, ze saty mohou byt poskozeny a opraveny, anebo nenavratne poskozeny a Ty budes mit smulu..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v salonu na Plzeňské, Andělské svat. studio, tam šaty neupravují - musí Ti sednout, ale má je půjčeno více nevěst. Jak píše mendie, tak z toho žijí. Pokud si vybereš,tak Ti je rezervují na smlouvu s kaucí - pokud budeš mít zájem,přenechávám smlouvu z tohoto salonu se slevou 1000 Kč. Denča
Odpovědět
Myslím, že je nejlepší se na tohle zeptat přímo v salonu, kolika lidem je do té doby půjčí. Někde vím, že mají strop třeba že šaty půjčí maximálně pětkrát, a máš tak třeba aspoň trochu jistotu, jinde zase vím, že u nás na malém městě si na jeden salon holky stěžovali, že právě si rezervují šaty a za půl roku přijdou a jsou seprané, potrhané, a oni ti to ani neřeknou dopředu, zjistíš to týden před svatbou :-( Obecně si ale myslím,. že ve větších vyhlášených salonech by s tímhle neměl být problém, bála bych se jen v nějakých menších.....Ale je jasné, že všude je mezi tvou rezervací a tvou svatbou ještě půjčují, z čeho by jinak žili??
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě je půjčují dál v každém salonu je to jiné chce se na to zeptat někde je i upravují a někde ne a jak už tady někdo psal v některých salonech mají určitý počet půjčení.
Odpovědět
Profilova fotka
Já vím že v 7th Heaven v Berouně už šaty dál nepůjčují, když si je jedna nevěsta zamluví. Ale v ostatních salonech asi ano.
Odpovědět
V 7th heaven šaty po rezervaci už nepůjčovali, nicméně když tam půjčovné stálo klidně 30 tis., mohli si to dovolit (píšu v minulém čase, protože jsem někde slyšela, že už snad končí...) V jiných půjčovnách (spíše dražších) mají někdy strop, jak psaly holky výše, či šaty neupravují (s tím jsem se ale moc nesetkala) Budu si nechat šaty šít a tohle je taky jeden z důvodů, protože mít na sobě několikrát propocené, ušpiněné či přešívané šaty se mi prostě nelíbí. Tím druhým je větší originalita šatů na míru (v půjčovnách je furt to samé) a taky cena (v Praze není problém dát za půjčovné 15 tis i více, přitom za stejnou cenu může mít člověk šaty z hedvábí)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano určitě je půjčují dál, je to jejich živobytí :-) Ale já třeba podepsala to, že pokud je zničím, tak zaplatím 24 000 za to že je nemohou dál půjčovat...Oni s nimi ale umí divy, na šatech většinou není vidět, že byly hodněkrát půjčované, původně jsem taky přemýšlela, že si je nechám ušít, ale nakonec jsem si půjčila. Protože u šitých zase nikdy nevíš jestli to bude přesně takové, jaké sis vysnila a když ti v půjčovně padne něco přesně, tak není co řešit...když však pořád váháš a říkáš si, že to není to co sis představovala...pak si nech šaty ušít :-) Nebála bych se toho, že budou šaty před svatbou poničené...oni je mají pojištěné a kdyžtak by objednali místo těch zničených jiné ;-) Hodně štěstí při výběru :-)
Odpovědět
Tak já jsem si na první svatbu vybrala šaty v půjčovně a zamluvila a když jsem přišla na předsvatební zkoušku byly už takové obnošené a jakoby zaprané a vybrala jsem si nakonec jiné.
Odpovědět
ahoj, taky znám salon, kde za vyšší půjčovné zaručí, že šaty budeš mít jako první. dokonce jsou ochotni šaty ušít a pak jen zapůjčit. nechtěla bych šaty, které už přede mnou měla spousta nevěst.. to mi tedy na událost, jako je svatba, neřipadá moc vhodné. raději levnější, ale moje ;-)
Odpovědět
stačí se v té půjčovně kde jsi podívat jak vypadají už půjčované šaty a hned víš na čem jsi. ve větších půjčovnách nemají jen pár šatů, které točí furt dokola, to je problém spíš těch malých
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ja to mam tak, ze saty vypadaji ted opravdu pekne, vzhledem k vysokemu pujcovnemu, je bude mit snad jen 1 co jsem pochopila a po svatbe zustavaji moje, jelikoz by sly do vyprodeje, tak jsem si priplatila a rovnou si je necham
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?