Web Šatičky na míru, měla jste z něj některá šaty?

Profilova fotka
Holky další můj dnešní dotaz-měla jste některá šaty z webu www.satickynamiru.cz ?? Prej je krásně ušijí a připadají mi dost levné, tak jestli s tím máte některá zkušennst...Bojím se že si je objednám a oni mi nebudou sedět.... DĚKUJI ;-)
Odpovědět
Koukala jsem se na ty stránky a zaráží mě ,že svatebky jsou ve stejné ceně jako společenky . Nafocené jsou originály ,ale jaká bude skutečnost?? Na můj vkus jsou opravdu hodně levné takže asi tak nějak budou vypadat.
Odpovědět
Profilova fotka
šatičky tam mají, pěkné ale ta cena mě taky zaráží :-/ holky máte někdo od nich šaty??
Odpovědět
@styleedera Pro snadnější rozhodování o ušití od vás, by bylo skvělé kdyby jste na webu měli i reálné fotky šatů, ne jen ty katalogové.
Odpovědět
Profilova fotka
Šijeme šaty dle přání nevěsty pokud by jste měla zájem .Na našich stránkách máme ukázku reálně ušitých modelů tak se můžete podívat. Více informací podáváme emailem .Salon Vanessa
Odpovědět
Ahojky já mám šaty ze šatičky na míru šité na míru a jsem s nimi spokojená. Mám je na prodej :) Ušity byly podle obrázku. Nejsou úplně stejné, jak na obrázku, ale odchylky jsou minimální, možná jsou dokonce i hezčí než předloha.:D
Odpovědět
Profilova fotka
jsou opravdu krásné, mohu vědět kolik Vás stály?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@talismanek taky by mě zajimalo kolik stály. jsou super ;-) Kdyžtak mi to prosím napište do zprávy. Děkuji moc.
Odpovědět
Ty ceny jsou odpovídající tomu, za kolik by je zhruba ušila i švadlena na míru. Původně jsem si chtěla šaty nechat ušít a vyšly by mě na 4.500Kč. Nakonec mám podobné šaty koupené přes inzerát, výprodej salonu, a to za podobnou cenu. Takže mi to zase nepřijde nijak extrémně podezřelé. Určitě bych si nejdřív ověřila materiál, ze kterého se vybrané šaty šijí a pak se rozhodla :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Spíš co mi přijde tak trochu divné je to, že mají v podstatě u všech šatů stejný popisek. Všechny jsou luxusní, nadčasové, elegantní a promění tě v princeznu... Když už si nedají práci s tím, aby popsali každé šaty zvlášť.. co myslíte?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?