Vysoké nevěsty a ještě s velikostí 44, je tu někdo :-)

Profilova fotka
Dnes první zkouška z nabídky 5 šatů ve velikosti 44 byly 2 krátké, 1 příšerné a 2 jakž takž ale žádný zázrak. Někdo podobný problém?? :-)
Odpovědět
1
2
Ahoj, přesně tohle jsem řešila před svou svatbou, a to ještě navíc s požadavkem, že nechci bílé šaty a ideálně ne šlehačku, ale něco s rukávy a krajku, prostě úkol k nevyřešení, takže jsme nakonec byla ráda, za svou "šlehačku", protože výběr ve velikostech nad 42 je v českých salonech úděsný. No, přeji ti hooodně štěstí a nenech se odradit od svého záměru, určitě něco seženeš a nebo, pokud ti finanční rozpočet dovolí, nech si je dle svého na míru ušít. Držím palce!
Odpovědět
Zkus salon El. Taky nejsem žádná chcíplinka a vybrala jsem si.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc Vam dekuji hledat budu dal v patek jdem znova :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky tak to jsem zvědavá na sebe mám 183cm a velikost 46-48 :-(
Odpovědět
@kocicka1983 : řešila jsem něco podobného. jela jsme na jeden den do prahy a tam si vybrala... doporučuji (z osobní zkušenosti) salon Adina (ul. topleferova-nebo tak něco), salon Natali (ul. žitná)-tam jsem si nakonec šaty koupila. Pokud chceš šaty na míru, doporučuju salon mirabilis... všechny šaty půjčovné okolo 7000,- na 4-5 dní (dá se individuálně domluvit)... jsem z brna a je to tu děs... prahu opravdu doporučuji!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@elekthra moc děkuji, my ted jedem na týden na hory a pak chci právě do tý Adiny, bydlím 10km od Prahy tak to mám kousek moc děkuji za radu a jak jinak pokračuješ v přípravách na svabu?
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám tuto velikost, ale ještě jsem to neřešila, snažím se shodit a řešit to na konci února :)
Odpovědět
mam naprosto ten samy problem, mam 183 cm, svatbu v cervnu a jeste jsem nic zkouset nebyla, poprve jdu ted v patek a pak nekdy druhy tyden v unoru planuju Prahu, je to hruza, vyber zadny!!!
Odpovědět
prosim jeste o info ELEKTHRU o tom salonu Mirabilis nemuzu nic vyguglovat, kde se salon nachazi a nebo nejakou webovku, diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kocicka1983 No tak ja mam taky 183 cm a 44-46 a je to masakr :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elekthra Ano salon Adina mi byl take doporucen chystam se tam take :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja si vybrala taky v adine....maji mraky satu a zadny mi nebyly kratky spis naopak mi museli pod nektery dat sirsi spodnicku abych je necourala po zemi a to merim 183cm. Nakonec jsem vybrala ty co mam na fotce protoze zuzovali postavu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, já mám 176 cm, vel. kolem 40 a velký výběr byl v nevěstě na vyšehradě, tím že nebudu mít podpatky, tak mi byla většina šatů dlouhých. Zajděte si tam, já jsem byla max. spokojená, hlavně cenově :-).
Odpovědět
Dobrý den, zasílám pár fotek z nabídky v požadovaných velikostech a na vyšší postavu:
Odpovědět
@luciksobik : moc se omlouvám, spletla jsem se, je to salon mireli: odkaz: http://www.plesove-saty.cz/index.php?...
Odpovědět
ja mam 183 a navic jsem chtela jednoduche elegantni saty bez korzetu, abych v nich mohla normalne dychat a tancovat. zacala jsem se po nich poohlizet asi 3 mesice pred svatbou. Vsude same slehackove dorty, takze jsem se uz chystala si je nechat usit. Nakonec jsem uspela v salonu Naive na IPPavlova, kde maji saty spanelskeho navrhare (Jesus Peiro). Vyzkousela jsem asi 4 a vsechny vyborne sedely. Vybrala jsem si jedny za 8tisic a byla jsem s nima naprosto spokojena. Krasne usite, kvalitni material, jednoduche, ale krasne. doporucuju
Odpovědět
dekuji za informace holky, ,jste uzasne!!!:-))
Odpovědět
Profilova fotka
No já mám podobný .problém 186 cm a velikost 46. A moje představa je být prostě originál. Moc se mi líbí vpředu krátké a vzadu dlouhé šaty
Odpovědět
Profilova fotka
Tak uz mam jsou uzasny dokonce jsem zkousela asi 6 vsechny krasny a nakonec velke rozhodovani mezi 2 ale nakonec vybrano :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky kdyby ste chtěli, tak v Příbrami mají taky celkem výběr.Mám 171 cm a 44. vel a v jednom salonu úplně v pohodě, nestalo se mi, že by mi nějaký byly malý, spíš větší.Tady je odkaz http://www.facebook.com/pages/Studio-..., ale jsou jen na půjčení a nejvyšší půjčovný je 4000kč
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahojky,mám 180 cm a předvybrané šaty ve velikosti 44. Dlouhé jsou akorát,boty budu muset koupit s minimálním podpatkem (tak 2cm). Nakonec jsou korzetové s tím, že jde přidělat ramínko za krk. Tak koukněte na fotku jestli se vám na mě líbí?
Odpovědět
Profilova fotka
@terincaa Já jsem měla docela štěstí a v salonu, kde jsem byla, mají šatů na větší nevěsty docela dost. Úplně splněnou svou představu ale nemám. Chtěla jsem šaty s výstřihem do V a s rukávy. Rukávy hlavně proto, že se mi nelíbí odhalené buclaté ruce. Šaty s rukávy v salonech ale nenajdete...... Zkoušela jsem patery, všechny byly moc hezké, ale rukávy neměly ani jediné. Nakonec jsem si z nich vybrala. V salonu mi k tomu zkoušeli bolerko a dá se upravit, ale ten efekt je nakonec úplně jiný než jsem chtěla. Nakonec jsem si omrkla materiály na šití a nechám si vršek ušít podle své představy - už mám hotový návrh. Šaty pak přijdou na něj. Takže to mám vymyšlené. Je plno nevěst, které chtějí právě šaty s rukávy a tak myslím, že je škoda, že se podle toho salony nezařídily. BTW - vybrala jsem si šaty St. Patrick - model Penelope
Odpovědět
Profilova fotka
@alhou Sluší Ti to moc, budeš krásná nevěsta..... :-)
Odpovědět
@tilickova Děkuju...také jsem chtěla něco s rukávky,ramínky nebo bolerkem. Dokonce jsem si i takové šaty zkoušela a naopak to ramena i ruce ještě zmohutní a upozorní na ně. A u bolerka se bojím aby mi v něm nebylo v červenci horko. Takže to budu řešit závojem,který ramena trochu zakryje a vypadá to dobře. Vůbec jsem nečekala že si vyberu korzetové šaty,ale sedí mi nejlépe. S délkou šatů jsem v žádném salonu problém neměla.
Odpovědět
Profilova fotka
@alhou Vím, že jsou materiály, které ještě zdůrazní paže. Jemný pružný tyl s krajkou nevypadá špatně a správně navrhnuté to i trochu opticky na objemu ubere.. Ale podle Tvé fotky vůbec nemám pocit, že bys to potřebovala ;-) Máš hezké šaty a myslím, že i dobře vybrané.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Koukněte i k nám na web. Svatební šaty zde máme rozdělené podle velikostí. Jako ochutnávku nabízím Bety a Blanka
Odpovědět
Profilova fotka
A co třeba si nechat ušít od nějaké šikovné švadleny, zde ušijí nádherné a originální dle vlastního návrhu: http://www.trikoty.net/ nebo zde: http://www.oblecenisportovni.com/, aktuálně teď šijí dvoje šaty, jedny jsou vepředu krátké a vzadu dlouhé a je to teda luxus, až budou hotové hodím fotečky.
Odpovědět
Profilova fotka
milé nevěsty, mne obdařila příroda 194 cm a velikosti 44. svatba je v říjnu, byla jsem zatím jen v jednom salonu, kde by se dalo vybrat event.doupravit. pokud některá z vás ví o salonu z okolí opavy a ostravy kde mají takovéto slonní velikosti, dejte mi vědět :D
Odpovědět
Profilova fotka
@zirafka1988 Jestli by třeba tyto nešly poupravit na Vaši výšku
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?