Vybíraly jste svatební šaty s nastávajícím?

Ahoj holky, vybírala jste některá šaty se svým přítelem? Nepotrpím si na tradice, pověry atd. a mým nejlepším kamarádem je můj přítel. Ani by mi nevadilo šaty vybírat s ním. Je to asi dost netradiční, měla jste to některá také tak?
Odpovědět
já si na tradice také nepotrpím...sice jsem šaty vybírala s kamarádkou, ale doma jsem pak ukázala drahému fotku...takže žádné překvápko nebude :)
Odpovědět
@luj89 Pokud to tak chceš, tak se nás nemusíš ptát a udělej to. Já bych to tak nechtěla za nic na světě.Okamžik kdy ženich uvidí nevěstu patří k nejkrásnějšímu zážitku na svatbě ,pokud si ale nemyslíš, že by si o něj byla ochuzena tak je to skutečně jen a jen tvoje volba
Odpovědět
@pajiji Já se přece neptám na svolení :D. Já se ptám, jestli to některá měla také tak.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si na tradice moc nepotrpím, ale šaty jsem vybírala bez přítele a ani jsem mu je neukázala. Chci, aby to bylo překvapení, aby mě v nich viděl až v den svatby se vším všudy, slavnostním účesem a líčením a tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a ještě bych dodala, že bychom se s přítelem na výběru stejně určitě neshodli, protože já bych superkrátké a přiléhavé minišatičky odmítla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já tradice taky moc neberu ale šaty sem vybírala s kamarádkou a fotku sem přítelovi taky neukazovala ať se nechá překvapit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme vybirali spolu a jsem rada za to..stejne to vypda uplne jinak, nez v den svatby, takze si myslim, ze o zážitek neprijde
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem vybírala s mamčou a sestřenkama, ale pak doma ukázala :-). Nevidím důvod, proč nejít s budoucím manželem, tak oblek se taky často vybírá spolu, tak proč šaty ne :-). Na druhou stranu, šaty jsou mnohem zpecifičtější a je v nich mnohem větší a rozdílný výběr nez u obleků. A prostě se může stát, že se vkus nevěsty a ženicha liší. Jako náš příklad ;-) . Nakonec se manžel divil, že to jsou ty, co se mu nelíbily, protože v ten den se mu líbily moc :-) . Takže je to na uvážení každého a měl by volit podle svých pocit a ne nějakých tradic.
Odpovědět
Ano, vybírala jsem s ním, máme to přesně tak jako píšeš :-)
Odpovědět
Myslím, že můj přítel není z těch, kteří se slzama v očích sledujou svou přítelkyni ve svatebních šatech u oltáře. Na tyhle věci si moc nepotrpí (a já taky ne). Jasně, bude rád, že to jeho nastávající sluší, ale prostě to zase tak nebude prožívat - teda aspoň si to myslím, třeba překvapí :D. A nějak nevím s kým jiným bych měla šaty vybírat.. a samotný se mi moc nechce. Chci, abych se líbila především přítelovi, tak do toho aspoň bude moct mluvit :).
Odpovědět
Profilova fotka
podobna diskuze uz tady byla... ale ano, vybirala jsem je s pritelem, finalni zkousku tyden pred svatbou jsem sla se svedkyni aby se naucila zavazovat a v den D stejne zenich nevedel ktere budu mit na sobe... nepamatoval si je :-D takze skvely... a mam to stejne, vim ze mi radil uprimne :-) takze toho vubec nelituju ze je se mnou vubiral prave on :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme to tak neměli, protože jsem nechtěla, ale ženich to právě chtěl a byl i trochu "uražený" že ho s sebou nechci, chtěl mi prý pomoct vybrat takové, abych se mu v nich líbila, ale já jsem ho právě chtěla překvapit, takže jsem si s sebou na vybírání vzala svědkyni...akorát potom, když jsme jeli kupovat oblek, mě manžílek posílal pryč, že on prý se mnou taky nesměl :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já jsem vybírala sama nebo s jeho ségrou. Ale on jezdil s námi a nekoukal. Jenom fotky pak viděl :) Vítězné šaty pak viděl doma, ale na sobě jsem mu je neukázala. Jinak ale kdyby neměla švagrová čas, tak se mnou vybírá nastávající.
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych chtela, aby to pro meho bylo "wau" az me uvidi ve svatebni den... me, ktera nosi bud rifle nebo je o vikendech v tahu v maskacich... pokud nemas potrebu "wau" situace, tak je klidne bez vybirat se svym nastavajicim:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som drahého mala so sebou, ale vyberala som s pomocou sestry. Ona mi potvrdila to, čo som videla drahému na očiach. I keď on sa vyjadril, že aj keby som mala na sebe oblečené vrece, aj tak by si ma vzal :-)
Odpovědět
@luj89 To je asi Tvoje věc, když to tak cítíš. Mně přišlo super užít si to s kamarádkama a pak slyšet od ženicha, jak mi to sluší a vidět překvápko v jeho očích! :-)
Odpovědět
@mawenzi Pro toho mýho by byla víc ,,wow situace", kdybych si na sebe vzala maskáče (nemyslim na svatbu) :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?