Výběr šatů a vše kolem

Holky, mohu se zeptat, jak je to se svatebním salonem. Musím mít nějaké potvrzení, že chystáme svatbu, abych si mohla jít vyzkoušet svatební šaty? A co si mám vzít s sebou? Děkuji
Odpovědět
@lomilomi ahoj :) Nepotřebuješ žádné potvrzení. Většinou se na začátku ptají kdy máš termín svatby,ale to je podle mě spíš kvůli tomu aby věděli, které šaty jsou na ten termín volné/zamluvené. V některých salonech se za zkoušku platí (ale většinou ti to pak strhnou z ceny šatů pokud si u nich nějaké vybereš) a v jiných ne. U některých salonů je lepší se předem objednat na zkoušku aby se mohli věnovat jen a jen tobě, ale někde není potřeba ani to. Na zkoušku je dobré s sebou mít podprsenku bez ramínek (omlouvám se předem všem, které by to případně mohlo urazit, ale ty fotky holek v korzetových šatech ze salónů ze kterých trčí ty ramínka od podprsenek mě vždy pobaví. vypadá to fakt hrozně :-D ). Pak je taky dobré pokud už máš boty vzít si je s sebou (nebo aspoň s podobnou výškou podpatku jakou si představuješ na svatbu) kvůli délce šatů. To je asi tak všechno ;)
Odpovědět
Děkuji a já už půl roku čekám, že do salonu nesmím, že až teď, když mám zamluvenou matriku, tedy termín...díky!
Odpovědět
Já bych s sebou doporučila ještě kamarádku, je dobrý mít druhý oči :-)
Odpovědět
Rozhodně doporučuji se objednat i tam, kde to není povinné. Pokud nedovedes jít bez make-upu, tak vzít odlicovac, at šaty nepospinis. Pokud to salon nezakazuje, tam doprovod s foťákem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?