Větší prsa - jaké zvolit svatební šaty?

Profilova fotka
Ahoj holky :-) začínám se pomalinku rozhlížet po šatech a připadá mi, že většina z nich jsou bezramínkové... čili asi bezpodprsenkové. Tak přemýšlím, jestli ty šaty opravdu můžou pěkně ty prsa držet celý den? Máte zkušenosti? Abych mohla i tančit :-) a nemusela si to pořád rovnat...
Odpovědět
To chce hodně kvalitní a pevný korzet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
šaty s ramínkama-V výstřih=o))
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvám se,špatně jsem si přečetla vzkaz-četla jsem že potřebuješ na větší prsa... jinak souhlasím s @pipa, chce to dobře ušněrovanej a dobře padnoucí korzet=o) a nebo pro jistotu šaty na ramínka=o))
Odpovědět
kvůli tomu zvažuji zavazování za krk - vypadá to efektněji než klasická ramínka, dělá to hezký výstřih a podprsenky s ramínky za krk se sehnat dají taky ;-)
Odpovědět
Mám Déčka a ještě po jednom dítěti, takže ne úplně modelkovské :-D a měla jsme korzetovky, ve kterých jsem si nechala bezráminkovou podprsenku spíše pro můj pocit a v šatech jsme byla od cca 9h do 3 do rána a v pohodě, ani jsem o nich nevěděla, že je mám a prsa byla pořád na svém místě a pohodlně. :) Ale možná pro tebe Déčka nejsou velká prsa, pro mě až až. :D
Odpovědět
myslím, že zapínaní za krk je dobré řešení, má to nápad, vše drží kde má . ...je to vlastně takový kompromis....není to " nebezpečné" jako bez ramínek a není to ani nudné jako klasická úzká ramínka..také jsem o nich uvažovala, ale u zkoušených bylo zapínání za krk tak krátké, že jsem si to musela celé zkoušení držet a bála jsem se, že když to nějak prodlouží, že to bude při vyčesaných vlasech vidět
Odpovědět
Přesně kvůli tomu jsem chtěla šaty na ramínka. Ale jednak mi při zkoušení žádné neslušely a pak jsem zjistila, že oni tě do těch šatů tak zašněrují, že nemůžeš pomalu ani dýchat, natož aby to někam spadlo! :-D Takže jsem si už pořídila pořádnou push-upku a směle do toho :-D
Odpovědět
Souhlasim s lucie1984. Mam E a za kazdou cenu jsem chtela saty s raminky s podprsenkou bez raminek. Nakonec jsem si vyzkousela korzetove se snerovackou a zjistila jsem, ze se vubec nemusim niceho bat. Utahnou ti to, ze se ti prsa ani nehnou :)
Odpovědět
@karol2014 Já jsem teda s tou abecedou hned na začátku (A) :-D a proto jsem se bála, že budou padat. Že mi ty šaty nemají na čem držet. :-D Ale výsledek je, jak to tak tady čtu, u celé abecedy stejný! Ať žijou šněrovačky a šikovné družičky, které nás obmotají!
Odpovědět
Profilova fotka
@vorvinka za prvé: tři pé-perfektně padnoucí podprsenka, za druhé: dobře ušitý šaty 8-)
Odpovědět
Rozhodně ne takové, ze kterých ti polezou. Nevěsta má bílé šaty jako symbol nevinnosti a není nic nevkusnějšího, než když oddávajícího a následně všechny gratulanty přitahuje víc nevěstin dekolt než obličej. Když vidím některé alba, tak je mi těch holek líto. Nechápu, že pokud už samy nejsou soudné, nemá soudnost ani jejich okolí.... Za mě třeba tyto: http://tinyurl.com/nklsy96 http://tinyurl.com/q99a4f3
Odpovědět
je to boj najit takove no..ja mam taky "D"čka a navic 156CM, takže skoro ve vsem vypadam jak selka :-| kterou je jednodusi preskocit nez obejit.. bude to boj no.. aleza me zapinani za krk a dekolt do V :)
Odpovědět
Článek se načítá
@karol2014 ale pak se ani pořádně nenadechneme, ale hlavně že prsa budou na svém místě :D
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně mám "trošku" větší prsa 75H, a rezolutně odmítám nebrat si podprsenku. V salonu kde jsem byla mi bez problému nabídli, že k jakýmkoliv korzetovým mi přidělají ramínka, buď silná, nebo špagetová, nebo za krk ... takže to byla jasná volba...:) Jinak musím říct, že v jednom salónu mi díky těmto mým "přednostem" žádné šaty neseděly, především proto, že byly samé na zip... jakmile jsem přešla do jiného a k šatům se šněrováním, sedělo prakticky všechno...:) Nakonec mám korzetové se širokou tylovou sukní, která vyváží vršek...:) Ale bez ramínek a bez podprdy bych tedy nešla...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si dát zapínání za krk tak mám za pár hodin vyrytou červenou čáru za krkem, šíleně by mě bolelo za krkem a potom i hlava (mám 75 F) :-D Takže, mi něco povídejte o problémech s "velkýma" :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@masotri Jojo, to jsem v salonu taky říkala, že bych měla malinko obavu, aby mi to za ten den neuřízlo hlavu :-P Já volím právě ta široká ramínka, hezky to schová ramínka od podprsenky...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@daschenkatr: Já se dlouho trápila s plavkama, mermomocí jsem chtěla zavazování za krk (co si budem povídat vypadá to líp a všechny plavky co se mi líbily byly za krk) než jsem se smíříla stím, že prostě musím mít normální s ramínkama :-D Ale zkoušela jsem šaty bez ramínek, dokonce bez podprsenky a držely krásně, ani nebyly šněrovací,ale vršek byl pevný a těsný, že se to s bídou zapnulo,ale pak mě to nějak nestahovalo, že bych nemohla dýchat...
Odpovědět
Profilova fotka
@masotri Já plavky za krk mám, ale stačí mi přesně tak na tu hodinku na bazénu a pak už musí dolů...:D Já v to nemám důvěru... první hodinku to bude držet hezky a pak se to začne deformovat a klesat níž a níííž.... ale tak možná jsem paranoidní...:) Mám pár špatných zkušeností ze svých plesových začátků a ty velí- už NIKDY bez podprsenky...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@daschenkatr: přesně hodina a konec :-D Jedině dobrou samodržku.. Já jsem si koupila samodržící, dala jsem za ní asi tisícovku, je se silikonovýma proužkama po celém obvodu, takže se přicucne a drží :-D Ale když to sundám, tak mám krásný červený pruh kolem dokola, ale DRŽÍ :-D takže "pro krásu se musí trpět"
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky jsem řešila tento problém, měla jsem strach, že nic neseženu, ale nakonec to dopadlo dobře. Mám šaty bez ramínek, korzet je tak dobře ušitý, že mi v něm prsa drží pomalu líp jak v podprsence. Chce to hlavně pořádně utáhnout, jinak na skoro každé šaty jde našít ramínka, tak se neboj, určitě najde šaty, které Ti dokonale padnou. Hlavně žádný empírový střih. :-)
Odpovědět
@masotri já mám 70F a musím říct, že mám plavky se zavazováním za krk a neměnila bych, jsou úžasné. Člověk jen holt musí investovat, aby to tak drželo a to nejen do plavek, ale i podprsenek. Vše má totiž držet obvod a ne ramínka, jinak bolí ramena, hlava apod. Jsem studentka a peníze opravdu vidlema nepřehazuju, ale jednou za rok si dovolím zainvestovat do pořádného prádla, protože vím, že to smysl má. Takže spíše zkusit lepší značku plavek a můžeš mít i se zavazováním za krk :-)
Odpovědět
@mish_ka Mishko dáš mi tip, kde nakupuješ? Já mám 75F. Na svatbu bych si pod korzetové šaty chtěla pořídit korzet, abych se nebála, že mi něco poleze dolů nebo vypadne. Podprsenka už v dnešní době problém není, ale korzet jsem nikde neviděla. Díky:-)
Odpovědět
@evush máš to v IP :-)
Odpovědět
Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka: no, taky nenakupuju podprdy a plavky u ťamiků... :)
Odpovědět
@masotri tak to netvrdím, ale asi záleží jak komu co sedne. Ty plavky co mám je značka Antigel, kdybys chtěla někde zkusit ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?