Velká prsa - s podprsenkou nebo bez ...?

Ahoj dámy, chtěla jsem Vás poprosit o radu, obzvlášt ty s větším poprsím ;-) Za měsíc se chystám vyrazit na zkoušku šatů v Pardubicích/Hradci a chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá do šatů měla podprsenku nebo ne. Neumím si dobře představit, že mi prsa (75H) budou bez podprsenky pohodlně držet celý den. Že si v pohodlí zatancuju a nebudu si to pořád popotahovat. :-S Zároveň ale když koukám na modely v salonech, tak vzhledem k typu ramínek nebo krajkovaných zad mi přijde, že snad nejsou šaty, pod které by se podprsenka dala vzít.. Budu ráda za jakékoli komentáře nebo i doporučení na salon :-) Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám 70E/F. A než jsem šla shánět šaty, tak jsem šla první koupit podprsenku bez ramínek. Chtěla jsem tělovou, ale byl to boj, tak mám bílou (zn. Timo). Zkoušela jsem i Astratex, ale nedoporučuji. Jelikož jsem o šatech měla celkem jasnou představu a zároveň jsem nechtěla tolik oblíbená holá/krajková záda, tak se výběr opravdu zúžil. Výsledek je takový, že si šaty nechávám šít na míru. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám stejný problém. Mám prsa 75E a na podprsenku bez ramínek, která by mi prsa držela celý den, tak, jak bych si představovala, jsem nenarazila. Vybírala jsem si tedy šaty především podle toho, aby mi v nich prsa držely i bez podprsenky. Nakonec mám tyhle: http://www.svatebni-saty-natali.cz/na.... Líbí se mi na nich, že jsou korzetové s již všitou podprsenkou a nahoře mají krajku, takže mi viditelně nahoře nic nepřetéká poté, co si korzet stáhnu. Vzhledem k tomu, že jsem navíc malá (160 cm), tak jsem si šaty rovnou v salonu koupila a nechala jsem si je zkrátit.
Odpovědět
Já jsem si právě vcelku jistá, že kvalitní podprdu s gelovkama budu v týhle velikosti těžko shánět a taky se i stalo že když už jsem gelovky měla tak se mi ramínka utrhly nebo rozlepili v tom zataveným švu :-( ale tak jsem ráda, že existují i šaty se šitými podprsenkami, to jsem netušila. Nechat si je šít se mi nechce. Radši bych z pujčovny. S šitím nemám dobrou zkušenost. Když to nedopadne dobře, tak s tím člověk už nic nenadělá a je zklamaný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám 75E/F a skvěle drží Wonderbra Ultimate strapless :)
Odpovědět
Profilova fotka
@misapa podprsenku si muzes nechat vsit uz i do hotovych satu a dokonce to delaji i v salonech, kdyz si pujcujes (vetsinou). Ja mam kosicek f/g, tak to taky dost resim. Nejdriv jsem razila predsvedceni, ze bez podprsenky ani ranu, postupnym zkousenim jsem zjistila, ze nektere saty to udrzi bez, pak me predsvedcili, ze mi ji tam nasiji, pokub budu chtit, nakonec jsem si vybrala takove, ze to asi zvladnu bez, ale vybirala jsem si podle toho, abych ji v pripade nouze mohla vzit, tzn. vzadu v miste zapinani zakryte a zakryta ramena, aby nebyla tolik videt silikonova raminka...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela tuhle a krasne drzela cely den i bez raminek. 👍
Odpovědět
Kvalitní korzetové šaty prsa krásně udrží. Já mám 65H a udrží mi to krásně, naopak s podprsenkou by mi to přišlo divný. Jo a silikonový ramínka jsou hnus, sorry. Pokud chcete bez korzetu a nebo holý záda, tak shánějte. Kvalitní je Ewa Michalak například.
Odpovědět
75F a bez to bylo 1000x lepší jak na pohled, tak pocitově :) Jen to chce vybrat dobrý šaty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsem se vdávala, koupila jsem si podprsenku s odepínacíma ramínkama (75E). Ale korzet šatů by asi vše udržel sám.
Odpovědět
Profilova fotka
@evavlk Odkud je ta podprsenka, prosím? Vypadá dobře, a jestli opravdu udrží... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám 75E, moc doporučuji podprsenky Cleo od Panache (mám tři), drží naprosto skvěle, celý den se ani nehnou ;-) Ve svatební den jsem ale byla bez :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě doporučuju zvolit šaty, do kterých se dá vzít podprsenka, především pokud nepatříte k těm šťastným, kterým prsa drží nahoře.
Odpovědět
Článek se načítá
Mám 70E a byla jsem bez podprsenky, šaty prsa pěkně udržely. :-) Jinak na podprsenky větší velikosti doporučuju Marks & Spencer a nebo pokud chceš něco luxusnějšího, tak Le Chaton. Případně se dají sehnat krásné i v Primarku. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikinkacs ano, souhlasim s tim, ze silikonova raminka vypadaji otresne, pokud jsou videt, ale ja nemam hola zada ani ramena a slo mi jenom o to, aby neprosvitala pod svetlou latkou, podprsenka, co pridavala evavlk vypada super, ale asi se vsichni shodneme na tom, ze strasne zalezi na tech satech...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré korzetové šaty prsa udrží :-)
Odpovědět
@veruko24 Velký prsa to neudrží :-)
Odpovědět
Já mám tedy "jen" 90D, a tak trochu jsem podle toho vybírala šaty, i když se mi bezramínkové líbily, tak jsem si vybrala takové, které měly tyl přes ramena, takže jsem neřešila popotahování, a navíc měly podprsenku vestavěnou, takže odpadl i problém s vybíráním a řešením podprsenky ;-)
Odpovědět
Dámy děkuji za názory. Kvalitní podprsenku seženu, přece jen mám leta praxe ;-) z toho co píšete to vypadá ze jsou i tak kvalitni saty, ze by to mohly udržet bez. Tak snad je najdu :-) moc satuvs raminkama abplbyma zadána na podrpdu jsem fakt zatim na fotce nepotkala, ale uvidíme nazivo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@majulinkaaa Je z Boux Avenue, konkretne online bouxavenue.co.uk. ☺
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?