Ušití svatebních šatů

Ahoj holky, chtěla jsem se optat nemáte některá kontakt na nějakou šikovou švadlenu , která šije svatební šaty, nebo typ na nějaký sálon. Scháním šaty na ramínka..Ale zase si říkám že když si je nechám ušít , tak se bojím, že to potom nebude tak jak jsem si to představovala atd..přidávám i fotky jaký styl se mi líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka si nechávala šít v pražském salonu Maya a byla moc spokojená. :-) Ty první jsou krásný... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Švadleny se nebojte. Ta by Vám to právě měla ušít jak Vy si přejete. Na zkouškách se vždy vše doladí....:-) Jen najít ve vašem okolí nějakou dobrou..:-) Držím palec..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, prijmam objednavky na usit satu na miru. Jsem modni navrharka, a mam jenom spokojene zakaznice, ktere prave podle nejakeho obrazku a pak meho navrhu objednavaji saty. Spolecne probirame detajly strihu, kvalitu latek, spravnou kombinace odstinu atd. mam plnou skrin satu ktere jsem usivala na miru, a nove s posledni prehlidky. Klidne muzete prijit a se podivat aneb vyzkouset :) Doporucim se podivat do alby "nevesty NANAY" . Rada vas uvitam na nezavaznu schuzku ! NANAY - designing with Love.
Odpovědět
Profilova fotka
Model s holými zády jsme šily v našem salonu.Salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, já se zamilovala to těchto svatebních šatů, půjčení stojí 7,5 tis...a zdá se mi to nějak moc, na aukru se dají šaty koupit mnohem levněji....šli by takovéto šaty třeba ušít za nižší cenu? :-N
Odpovědět
Nešly. Aby šaty vypadaly podobně, jako na fotografii, tak ne.
Odpovědět
Profilova fotka
tak si to ještě promyslím :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?