Ušití svatebních šatů/sukně

Ahoj nevěsty :) Chtěla bych se zeptat, jestli jste si nechaly šít svatební šaty/sukni, abych si udělala představu, na kolik to vyjde (včetně práce a látky). Máte tip na šikovnou návrhářku/švadlenu? Líbí se mi krajkový vršek jako na prvním obrázku nebo 3/4 rukávy, na zádech výstřih do V s holými zády nebo tylem a knoflíčky. Sukně áčková nebo taková vílí, rozevlátá, ne moc široká. Pro představu přikládám fotky šatů, které mě zaujaly. Jako další varianta mě nepadlo nechat si ušít/koupit body nebo kratší šaty (cca po kolena) a na to si nechat ušít sukni. Děkuji za každý tip a budu ráda i za Vaše fotky :)
Odpovědět
Ahoj :) Žádné fotky tady nevidím :/ Ale já jsem to měla tak, že jsem si nechala ušít od švadleny body (3500,-) a sukni jsem si koupila na bazaru (ale tu si můžeš koupit i přes internet) a mě vyšla na 900,- Takže mě šaty výšky na 4500,- A byly přesně podle mých představ. Když tak koukni ke mě na profil, mám tam fotky ze svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
@anca92 Dobrý den, pošlete mi do zprávy fotky a šaty Vám mohu předběžně nacenit :-) šaty Vám ráda navrhnu u ušiju. Kdybyste si vybrala z nabídky svatebních šatů na mém webu tak můžete šaty kdykoliv vyzkoušet zdarma, budu se těšit na případnou spolupráci. Hezký den, Michaela Blažková
Odpovědět
@veronika96 Děkuji za zprávu a za upozornění, přikládám fotky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rozmezí za šití takového typu šatů u nás 9-13 000,- Záleží na materiálu, množství vrstev u sukně atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?