Úprava velikosti svatebních šatů. Máte zkušenosti?

Zdravííím! Nemáte některá z Vás zkušenost z úpravou větších svatebních šatů? Vybrala jsem si v salonu náádherné šaty, které přesně odpovídají mým představám, bohužel je ale mají o velikost větší. Paní ze salonu mi řekla, že to není problém, že švadlena upraví. Šatičky mají korzet, který je mi větší, takže si nejsem jistá, jestli to zásah švadleny zvládne. chci aby šaty seděly perfektně...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj maus, pokud je to profesionální salon, tak se ty úpravy dělají běžně.....já při chození a zkoušení šatiček jsem se taky na to ptala a paní mi ukazovala, jak dokonce změnila velikost korzetu z 38 na 40.... ;-) a já jsem si nakonec koupila šaty ve velikosti 40 (kvůli ňadrům :-D ), ale protože zbytek mám 38, tak mi to švadlenka ztenčila přesně na postavu...takže bych se toho vůbec nebála... ;-) hezké přípravy M.
Odpovědět
Tak ještě jednou odpověď sem :-) Já právě nemám do korzetů moc co dávat, i když ty "moje" šaty nemají klasický korzet pro plná prsa. Posílám obrázek http://www.perfectday.cz/cz/model/18/32/, přesto mám obavy, jestli u korzetu vůbec nějaký zmenšení jde. I sukýnka je větší... tak nevím, jiné šaty mně bohužel nezaujaly a termín, který jsme rozhodli dnes, se blíží :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si myslim, ze to umi urcite upravit. Jinak by to nenabizeli. A Perfect day je vyhlaseny salon, nebala bych se...
Odpovědět
maus neboj sa, urcite je jednoduchsie saty zuzit ako rozsirit, a salony to vacsinou aj slusne zvladaju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Maus, svadobne saty su site tak aby sa dali upravovat.
Odpovědět
A kedy mate ted den D? Neboj zvladne sa to, su tam proficky. ;-)
Odpovědět
Na ten náš den D jsme přišli včera, 10.6.06. Je to jak sobota, tak i naše 1roční výročí od seznámení :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
upravu v salonu zvládnou, ale je lepší vybírat šaty, které rovnou sedí :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahojte neviete mi poradiť, či je problém s rozširovaním šiat? Keby som náhodou pribrala, nebude problém ich trošku popustiť?
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to je korzet, tak se to povolí bez problému, ale víc ti určitě poradí v salonu, kde sou přeci jen odborníci, ale myslím, že pro ně není téměř nic problém.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale já osobně bych raději nepřibírala.. :-D jestli teda neplánujete mimi.. ;-)
Odpovědět
ahoj, řeším něco podoného protože pokud se zadaří budu těhule..mám šaty které jsou na zip ale i se šněrovačkou mám vplánu mít rozepnutý zip, dát tam jen vsadku apak něrovačku...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Saroslavo, to je krásný, těhule.. :-D Ale já bych se vdávat těhotná nechtěla, nejen kvůli šatům, se kterýma může být opravdu problém, ale nemohla bych se ani napít.. No, ale je to samozřejmě tvoje věc, jen říkám svůj názor.. Já osobně, když už bych byla těhule, tak bych určitě volila jiný typ šatů než korzetový, protože ty v těhotenství vypadají dost blbě, neudělá to ten pas.. Jinak šatičky sou moc krásný, nechcete s pracováním na miminku ještě počkat? ;-)
Odpovědět
Zmenšit korzet není vůbec problém....mě ho také zmenšovali ;-)
Odpovědět
Luci souhlas, ale já pít stejně nemůžu kvůli lékům co beru tak mi to vyjde skoro stejně :)) a jelikož už jsem docela stará..tak raději těhule ted než pak čekat rok :)) necháme to na přírodě..zatím se ale nijak zvášt nesnažíme
Odpovědět
Ahoj holky zdravím nevím jestli se sem tento dotaz hodí ale nevěděla jsem kam ho přiřadit ráda bych znala váš názor bude mi 33 let budu se vdávat podruhé a můj přítel má představu o princezně v bílém se závojem mám jen trochu obavy ke svýmu věku jestli si vůbec nějaký ten závoj a bílé šaty mohu vůbec dovilit,ke všemu když se budu vdávat po druhé děkuji za každý názor ať je jakýkoliv hlavně upřímný :-)
Odpovědět
kočky, neviete mi poradiť či by mi v salóne urobili vypnutie vlečky na mojich vlastných svadobných šatách a koľko by to asi stálo? vlečka je dosť veľká a ťažká
Odpovědět
Profilova fotka
Saroslava, tak to, to bych do mimouše asi taky šla.. :-D Ty že seš stará? Vypadáš mlaďounce! ;-) To je nejdůležitější, nestresovat se tím a nemyslet na to! :-) Andzi, zeptej se v salonu, tam budou vědět určitě víc.. ;-) Nebo zkus nějakou švadlenu..
Odpovědět
rozalie: jestli si je můžeš dovolit nebo ne, závisí jen na tom, jak v nich budeš vypadat. Na to, jestli je to druhá nebo šestá svatba a na věk se vyprdni. Když by se ti to líbilo, vdávej se klidně v džínovém kompletu! Je to váš den ;-)
Odpovědět
omcamauta:děkuji moc za názor asi máš pravdu moc jsi mi pomohla máš pravdu je to náš den,to víš není to zrovna příjemné od rodiny poslouchat větu to budeš mít zase bílé šaty a závoj?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojcek rozalie, na tuto temu som sa bavila dokonca s buducou svokrou - budem sa vydavat 2x a mam 30 a tak som uvazovala, ci neist len do siat pod kolena, ale ona mi povedala, aby som nad tym ani neuvazovala a uz vobec nie z takych dovodov. takze budu dlhe biele satocky ;-) chce to snad len spravny strih a neurobit zo seba tortu :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?