Tipy na svatební šaty

Profilova fotka
http://www.lightinthebox.com/cz/plast...
Odpovědět
Profilova fotka
tyto se mi docela líbí...akorát objednávat šaty nanečisto bez vyzkoušení je dost velký risk, asi nic pro mě :-(
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.lightinthebox.com/cz/line-... tak tyto jsou také pěkné, na těch stránkách je více hezkých šatů, nevýhoda - nemožnost si vyzkoušet
Odpovědět
Ja bych je bez zkouseni nekupovala. Sama jsem mela vyhledle saty a kdyz jsem si je vyzkousela nebylo to ono. Navic prohledni tady par fotek kde jsou saty z katalogu a pak na budouci neveste a je to vzdy rozdil.
Odpovědět
Svatební šaty jsou pro většinu nevěst ty nejdůležitější šaty v životě. Měly by perfektně sedět a slušet, což na dálku nikdy neposoudíte. Následné úpravy jsou pak pracné a někdy i nemožné. Nehledě na to, že látku a kvalitu provedení z fotky nepoznáte. Každý rok mi přijde do atelieru několik nešťastných nevěst se šaty z Asie na úpravu. Rekordem byly šaty s rozdílným pasem o 16cm! Pokud se rozhodnete pro šití v Čechách, nejen že si vyberete střih a materiál podle přání, chodíte na zkoušky a v průběhu práce můžete provedení upravovat, ale podpoříte i výrobu zde. Škoda, že se nepodařilo zachránit výrobu krajek v Kamenici na Lipou, zahraniční krajky jsou daleko dražší.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Já bych se nebála, vyzkoušíte si je doma a buď je vrátíte nebo si je necháte ,:)
Odpovědět
Profilova fotka
Když už objednávat takové šaty, tak bych si je našla přímo na Ali a vykomunikovala bych si to s tím prodejcem sama. Tohle je jen přeprodej z aliexpresu a přijde mi zbytečné ještě platit peníze navíc někomu za tu službu.. ale tak či tak bych se teda bála, že přijde nějaký laciný škrábavý hadr..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?