(Těhotenské) svatební šaty přes internet

Profilova fotka
Ahoj holky, nemáte náhodou některá zkušenost s objednáváním šatů z http://www.weddingdresstrend.com/? Potřebuju nějaké těhotenské svatební šaty a tady bych si možná i vybrala :-) díky za info popř. jiné zkušenosti a eshopy :-)
Odpovědět
já bych objednávala z obchodu, kde jsou v šatech vyfocené opravdu těhotné modelky, a ne vyzáblé modelíny s vycpaným břichem...(takový sice asi neexistuje, ale já si takhle nějak nedovedu představit, jak to bude vypadat na normálním člověku. i když jinak jsou šaty hezké).
Odpovědět
Profilova fotka
No právě, takový obchod asi neexistuje a hezké šaty na těhule v ČR asi taky ne :(
Odpovědět
@mp9492 a co hledáš? třeba někdo poradí...
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží v jakém budeš měsíci a zda bříško spíše schovat nebo podpořit. Šaty na šněrování mají tendence bříško schovat, ale podle mu spíš jen trochu změní tvar a nevěstu navíc dost potrápí. Nejlepší jsou podle mě šaty antického střihu s nabíráním pod prsy - asi něco jako na obrázku. Počáteční tehotenství schová, ale pokročilejší podpoří - bříško je pak vidět dost, ale jsou velmi pohodlné. Navíc nemusíte až tak řešit, jak bude bříško v té době vypadat, protože vleze se do těchto šatů tak jako tak :-) mmch, tyto šaty jsou z normální půjčovny.
Odpovědět
Profilova fotka
@mp9492 Ahoj, můžeš se podívat také do našeho obchodu, kde máme jak empirové, tak i jiné svatební šaty :) Ty empirové najdeš zde: http://elody.cz/obchod/vse/?limitstar... Terka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za tipy :) budu v sedmém měsíci, teď jsem v pátém a mám takové menší bříško, takže snad nebudu růst do obřích rozměrů :). Šaty bych chtěla jednoduché, co nejméně zdobené. Líbila by se mi tylová sukně, ale takové asi neseženu. Svatba bude v prosinci, tak by neměly vypadat moc letně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu Vám doporučit tyto krásné šaty vhodné i pro těhotné nevěsty :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?