Svatební šaty z eBay, máte objednané?

Ahojte nevěsty, nemáte některá tyto šaty objednané z ebay?? Případně nějaké jiné?? zajímá mě srovnání, jak šaty vypadají na ilustračních fotkách a jaká je realita?? ;-)
Odpovědět
Z vlastní zkušenosti striktně NEDOPORUČUJI jsou to vyhozené peníze, které se dají investovat do šikovné švadleny u nás doma. Na fotografii vypadají šaty krásně - jedna díky tomu, že obrázky jsou stažené z profesionálního katalogu a druhak, protože všichni víme, že profesionální katalog pracuje s upravenými fotografiemi. Nicméně - šaty na e-bay nota bene šité někde v Asii značně pokulhávají za realitou. Jejich nedostatky: - materiál který vidíte na fotografii bude v reálu polyesterový, případně jiné 100% umělé vlákno - nebude odpovídat barva (ano ani bílá není jako bílá) - korzet nebude sedět - to co si myslíte, že jsou korálky přišité na živůtku, jsou ve skutečnosti korálky nalepené na tenké organze, která je horkou jehlou našitá na živůtek. - korálky nebudou identické jako na fotografii (prostě to budou jakékoliv jiné korálky) Z dálky a na fotografiích v nich budete vypadat vcelku dobře. Ale ten kdo bude stát vedle vás (a při svatbě si vás prohlédne každý zblízka minimálně při gratulaci) uvidí všechny nešvary.
Odpovědět
Profilova fotka
Není čína jako čína. Záleží koho si vyberete, jsou tu ověření dodavatelé, projděte si diskuze. Důrazně ale upozorňuji, že šaty šité podle obrázku nebudou nikdy stejné. Ani u nás, ani v Číně. Udělají je podobné, tak jak jim to kvalita zaslaných fotografií dovolí. Narazila jsem teď na stránky lightinthebox.com Zaručují originální fotografie pořízené touto firmou (jestli je to pravda, netuším, každopádně tam zákaznice posílají fota, jak v těch šatech vypadají a řekla bych, že to odpovídá) Objednávala jsem u nich pár věcí a bez problémů - nikoliv ale svatební šaty.
Odpovědět
děkuji za váš názor.. asi si tedy šaty nechám ušít na míru... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?