Svatební šaty San Patrick (Pronovias) - odpovídají velikosti?

Profilova fotka
Holky máte některá zkušenost se šaty ze španělské produkce San Patrick, pobočka Pronovias? Odpovídají uvedené velikosti nebo ne? Protože třeba přímo Pronovias ač mají uvedenou vel. 38, tak spíše padnou na postavu 40. Narazila jsem v Outletu na šaty San Patrick, velikost uvedená 40, ale přes prsa mají v obvodu jen 90cm a to mi přijde docela těsné i na vel. 38 :-/ Nechci tam jet takovou dálku zbytečně, tak mě napadlo se zeptat nejdřív vás… Moc díky za každou reakci!
Odpovědět
Ahoj, všechny šaty Pronovias mi právě naopak byly tak o číslo až dvě větší, než bylo uváděno:) takže reálně nosím velikost 36/38, šaty seděly 34, a to je ještě museli upravovat..a fakt nejsem žádný extra hubeňour. Obyč postava, 170/57kg, prsa 80B a taky se muselo stahovat...musí se to prostě vyzkoušet, navíc ač šaty na fotkách vypadají skvěle, nakonec je dost možné, že si vybereš nějaké úplně jiné, protože ti tyhle třeba nebudou na postavu sedět
Odpovědět
Profilova fotka
@alassia JJ, to jsem právě myslela. Prostě Pronovias se dělají o číslo věčí než je uvedeno. Tak mě proto překvapuje, že by jejich odnož měla mít zase číslování jiné (tj. uvedou vel. 38, ae sedlo by to na vel 36).
Odpovědět
@sierral jo promiň, já jak už šla večer spát, tak jsem byla mimo :D mají to větší no, já z těch šatů fakt vypadávala a byly i dlouhé..takže určitě je potřeba to zkusit :) jeden model mi třeba sednul fakt pěkně a číslo i souhlasilo...ale to byl jeden z 8 třeba:)
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Každý model seděl jinak, určitě doporučuji vyzkoušet ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?