Svatební šaty s vlečkou, jak dlouho v nich vydržím?

Mátě některá zkušenost s podobnými šaty? Mám pod ně vlečkovou spodnici... Na co se mám připravit co se týče chůze a tance 8-) a jak dlouho v nich asi vydržím? ;-) a budou pak určitě ucourané jako šunka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych v nich asi nevydržela ani chvíli....připadala bych si jako že leze ze šlehačkovýho dortu ;-) Ale teď vážně-záleží na materiálu, na tom jak ti budou sedět. Pokud se ti líbí, tak myslím, že se v nich dá vydržet až do rána...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky otázka zda se dá vlečka připnout? Šaty jsou krásné. Ještě že je tolik možností a každá si může vybrat... Určitě doporučuji si připravit šaty na převlečení, jejich čas přijde buď po obědě, po prvním tanečku, nebo po večeři. Prostě až už Vás bude vlečka štvát :-)
Odpovědět
Konkrétně tyto šaty se mi moc líbí, koukala jsem na ně a vážně o nich uvažuji, ale zajímalo by mě zda je některá nevěsta měla nebo má? Jestli jsou tak krásné jako na fotce a jak sedí, prostě všechno :-) moc děkuji za reakce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám také s vlečkou a museli jsme kvůli tomu zrušit vídeňskej valčík jako novomanželský tanec, protože v šatech jsem dost pohybově omezená a při couvání bych si je přišlápla. Takže to vidím tak, že večer, až se rozjede zábava, tak se budu převlékat, abych mohla také tančit :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
záleží na materiálu, já měla šaty z taftu, krásně lehoučké při pohybu vůbec nevadily a hlavně jsem měla možnost zapnout vlečku na knoflíček, takže při tanci naprostá spokojenost, vůbec jsem je nechtěla sundat, až ve chvíli, kdy jsem je chutěrky ucourala v louži a vadilo mi mokré pleskání na nohy :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si vybírám pořádné princeznovské šaty s velkou sukní a vlečkou, při zkoušce namne působily dojmem, že čas který v nich strávím bude přijemný ... ale bylo to pár minut a pár kroků. Šaty bych chtěla na celý den.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem v šatech s vlečkou vydržela až do doby, co jsme šli spát :) Na tanec jsem vlečku připla a sundala dlouhý závoj a bylo... :)
Odpovědět
Profilova fotka
šaty, pokud Vám sednou se rychle přizpůsobí a vy se přizpůsobíte jim a pak si užijte co nejdéle ... určitě. Vždyť v minulosti v nich dámy trávily celý život :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám také šaty s vlečkou. Nechala jsem si pod vázání udělat knoflíček, abych si vlečku mohla připnout a nevadila mě při tanci a pohybu :-)
Odpovědět
já měla tylové s opravdu dost dlouhou vlečkou a vydržela jsem v nich trsat do 6 do rána.... knoflíček na připnutí vlečky jsem utrhla, když jsem před obřadní síní vylézala z auta, takže pak jsem musela na tanec vlečku přišít :-D Takže doporučuju vzít s sebou šitíčko ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?